bittersweet


CDON-PAKETET LIGGER PÅ ICA OCH VÄNTAR! TJIHOOOOOOOOOOOOO!

Dock lite surt att jag måste sitta och tokredigera massa bilder till den där fördönade fotoboken. Det gåt åt pipan. Vet nog hur jag ska ha layouten på sidorna i boken, men att välja bilder. Pust! Hjälper inte att jag är världens äckligaste och ofräschaste människa nu heller. Måste duscha. Sen iväg på fruktsallad hos mormor. Det borde ge mig en kick så jag orkar redigera häcken av mig i natt.

Sen måste jag belöna mig med att se på How I Met Your Mother och imorgon spela Band Hero. Om instrumenten funkar...

I picture you in the sun


Dåligt med foton nu. Katastofalt dåligt, faktiskt. Men jag blir så missnöjd med alla bilder jag tar nu för tiden, pinsamt fula blir dem. Därför tänkte jag lägga upp lite bilder jag inte publicerat i bloggen innan så det blir lite liv i luckan i alla fall.

Jag börjar med bilder från min och Linneas lilla photoshoot vi hade i höstas!

Sicken fin tjej, va?

Nu måste jag stressredigera massa bilder och fixa layout till fotoboken jag glömt beställa. Rabatten går ut imorn. Kul va? Not.

Uppdatering: SHIT vilken stor skillnad det är på färgerna om man jämför med bilderna i bloggen och bilderna på hårddisken. Måste lära mig att "spara för webb" eller hur man nu gör för att behålla färgerna lika bra som de är på datorn. Ser ruskigt dassigt ut på bloggen nu när jag jämför faktiskt.

bäst musik just nu


Tisdag. Två dagar kvar till nyårsafton. Jag har precis bakat macaroons vilket tog ca 2 timmar bara för att göra bara tjugo stycken fjuttiga halvmisslyckade kakor. Sitter och är lite småsurig över att How I Met Your Mother säsong 1 och instrumenten till Band Hero troligtvis inte kommer komma på posten detta år även fast det stod "leverans 1-3 arbetsdagar" på CDON. Nu tänkte jag lista mina mest nötta låtar för tillfället, tacka och ta emot bara.ti

(OBS! Låttiteln i fetstil är en klickbar länk till låten på spotify)

Sleeping Sickness - City and Colour
Bästa fyndet i musikväg jag gjort på länge. Skitbra kvällsmysmusik, jag bara smälter. Kommer nötas ännu mer sena sommarkvällar skulle jag tro.

Sweet Thing - Melody Club
Satt och lyssnade på lite random låtar av älskade Melody Club när denna dök upp. Jisses, refrängen är dödligt underbar. Även denna tillhör min favoritmusikkategori - kvällsmysmusik!

Always - Bon Jovi
Satt och zappade sent en kväll för ett tag sen och hamnade på MTV där det var nån konsert med Bon Jovi och de spelade den här trudelutten. M Y S P Y S.

The Last Night - Skillet
Haha, hittade den här i en youtubevideo där nån hade klippt ihop massa olika disneyklipp till en thriller-trailer (har jag för mig, alla fall). Den är helt annorlunda mot för de låtar jag listat ovanför, men jag är en allätare ungefär, så vatusan.

Nu När Du Har Mig Förlorar Du Mig Aldrig - Lasse Lindh
Här snackar vi rent guld. Lasse kan han. Smälter varje gång, japp.

You're The Storm - The Cardigans
Föll pladask för den där dängan när Mariette sjöng den på idol och har nött den som baaaara den sen dess. Ga-ha-ha-let vacker låt.

Så, där har ni kvällen räddad också. Varsegod.
Hejsvej!

everyday minerals


Är rastlös, så jag sitter och suktar efter lite nytt från Everyday Minerals. Har köpt några EDM-produkter förut, men nu börjar de tryta och jag vill ha mer! Dock vill jag gå sminkkursen på Make Up Store innan jag beställer nåt annat över huvud taget, men fönstershoppa får man ju göra... ;) Detta står på önskelistan just nu i alla fall:

1. Snuggle: Har bara hört massa ros om den rougen alla fall.
2. Exhale: Skulle sitta riktigt bra med en brun ögonskugga i sminklådan känner jag.
3. Leaps & Bounds: Blev mest kär i färgen på den där skuggan, heh. Inget att ha till vardags, men kul att sminka någon till nån fotografering eller nåt, haha.
4. Rare silk: Och en beige ögonskugga som passar till den bruna. Win!
5. Mystic Night: Blev kär i den där färgen med. Skrikig och jag skulle inte passa i den alls men rolig att leka med.
6. Smokey Eyeliner: Kolsvart eyeliner är inget för mig, men jag gillar sotade ögon, så den där kanske är precis lagom. Förhoppningsvis.
7. Multi-intensive concealer: Läst bra om den, verkar vara en concealer som täcker bra.
8. Soft Bronzer: Bronzers är alltid för orangea eller mörka på mig, men den där verkar vara lagom för blekfisar som mig.
9. Fair Base: Vill klicka hem lite testburkar med nya foundationnyanser också, för många av de jag har nu är för mörka eller gula.
10. Eye Kabuki Brush: Måste ha en pensel om jag ska beställa sanne många ögonskuggor ju.
11. Try-me Ivory: Gratis testkit med fyra olika foundationnyanser, kanske kan vara nåt i min smak. Säger vi.

Lär väl inte bli av att beställa den här gången heller, men ändå. Kul att kika när man inte har någe annat för sig. Isåfall ska jag bara ha små sampleburkar av alla grejer, men de håller ju länge ändå så. Och med tanke på ALLT detta, inklusive en gratis rouge och frakt från USA landar på endast 287 riksdaler! Helt insane. Det är typ vad en make up store-produkt kostar.

Jag är hungrig. Adjö.

önskelista '09


Så här ser min önskelista inför julen '09 ut. Jag är en pryllover så att önska sig nödvändigt bös orkar jag inte, det ska vara roliga saker! Vet väl alla.

Sminkkurs på Make Up Store
Privat sminkkurs i 50 minuter och får sen välja produkter för hela kurspriset! Win-win.


Ray Lamontagne's album "Til the Sun Turns Black" och Fall Out Boy's album "Infinity On High" på vinyl


Pengar!


Band Hero

Som Guitar Hero World Tour, fast med lite mer popmusik. Jag brukar kunna typ 1-2 låtar på varje Guitar Hero eller Rockband-spel, inte så där galet skoj. Band Hero är perfekt. Mest av allt (nästan mest i hela världen) vill jag ha Rockband Beatles, dock finns det såklart inte till Playstation 2. Jag gråter blod.


Disney Channel

Nej, jag kommer aldrig växa ifrån Disney. Jag kommer sitta på ålderdomshemmet och mysa till Pocahontas. Dagens sanning. Har alltid varit så avundsjuk på alla som har Disney Channel och gett ifrån mig ett glädjetjut när jag upptäckt att jag haft kanalen gratis över helgen eller så. Pax jag behöver!Medlemsskap på Lovefilm.se
Har testat två gånger förr och har insett att detta nog är världens bästa uppfinning sen hjulet, ungefär. Skulle sitta perfekt nu på lovet också, filmmaraton dygnet runt!


Diverse Beatlesprylar

Inte världens nödvändigaste, dock världens vackraste.


How I Met Your Mother
Älskar. Denna. Serie. Måste. Samla. Alla. Säsoner. NU!


The Big Bang Theory DVD-box
Två ord räcker - Sheldon Cooper.


Massa onödigt bös från Roligaprylar.se
Bara för kul, liksom. Inte prio nummer ett på listan direkt, men jag skulle bli bubblande glad ändå om nåt av detta dök upp i en av presenterna.
Orkar inte lägga upp bilder på allt eftersom att 1) Jag är trött och vill sova, och 2) Den listan innefattar ungefär 92% av Roliga Prylar's sortiment.


GLAD FJÄRDE ADVENT, lite i efterskott.
God. Natt.

kvällsmys


Har tänt alla fjorton ljus jag har i rummet och ligger i min underbara soffa och myser till denna underbara låt. Av och med världens bästa Joshua!

Voddlertävling


Råkade hitta en tävling på en blogg där man kan vinna en voddlerinvite. Skrev ju in mig på voddler.com för ca: sju sekel sen men inte fått nån invite på mailen. Icke sa nicke. Börjar bli lite less faktiskt.

Men här [LÄNK] finns en tävling och det skulle sitta så gäääälet gött att ha voddler på lovet. Om man ändå hade turen på sin sida. Snälla. Hygglo!

En början-på-förkyld-så-här-lagom-till-lovet tjej säger tack och godnatt!

honey, I'm hooome


Tjabba. Var ett tag sen må jag säga. Stressad som en utter med nageltrång har jag varit, skolan och allt bös har tagit kol på mig och då hamnar bloggen på efterkälken, helt enkelt.

Men nu så. Jullov! Bästa som hänt mig på länge.

Vetekatten vad jag missat att skriva sen sist så jag skippar det och börjar på ny kula.
Deal? Okej, bra.

Nu läll ska jag mysepysa lite och fira att jag slipper stå och vänta på bussar och härja i den här sinnessjuka kylan.
RSS 2.0