mellojubel


Nu är jag lycklig.
Christian Walz i Mello 2011. Ungefär det bästa som kunde hända den tävlingen.
Gör mig inte besviken bara! Men det är jag övertygad om att han inte kommer göra.

om man vill bli glad...


...ska man göra som jag och ha den här låten på repeat några veckor i sträck. Bulletproof.

bite me


Jag har tagit en kortare julpaus för tillfället. Jag och lillasyster nöter Vampire Diaries om kvällarna istället. Nog för att jag redan haft Vampires-maraton väldigt jättenyligen, men jag började ju sakna det på en gång. Så. Vad gör man inte.

deck the hallsMåste ju faktiskt passa på medan det är lov när jag har alltid i världen för alla mina onödiga påhitt. Det ni ser på bilden är en hög med skivor (nähä?). Men inte vilka skivor som helst; det är min best of-julskivesamling. Vi har alltså några fler men det här är liksom eliten, så att säga.

Jag ska nämligen rippa in alla de bästaste bästa låtarna från dessa, komplettera med några favoriter jag har liggandes på datorn och av dessa framställa den ultimata julskivan (lär bli minst två stycken, but still). Så oerhört smart. Tack vare detta påhitt kommer jag slippa byta skiva stup i kvarten och inte behöva klicka bort de tråkiga låtarna. Woho!

Det svåra kommer bli att begränsa sig. De skivorna som har i princip bara bra låtar då? Jag kan ju inte ha åtta låtar med från en skiva och bara en från en annan? Detta lär ta tid, kraft och ork. Men det är det bannemig värt.

guld är inte allt som glimmar
Men jul än så här blir det inte. Jisses, vad jag blev sugen att se på Kråkguldet nu. Blivit en tradition att ha Kråkguldet-maraton här hemma strax innan jul, så det är ju bara en tidsfråga innan jag mejar in CD1 i dvdn och slänger mig ner i soffan med sjutton liter julmust och tre ton pepparkaksdeg. Frågan är dock om det är lite för tidigt för den sortens julmys? Å andra sidan är det faktiskt november nu.

Jag vill fnissa åt Staffan, tycka Signe och Orvar är obehagliga, härma Staffans morfar så fort han öppnar kakhålet och sjunga med i julspelsångerna ju.
"Vi har kommit ifrån öööööster, följt en stjärna natten lång
och med ökentorra rööööster vill vi sjunga denna sång

Vi har drömt en dröm om ett kungabarn
vi har seeeeett hans stjärna klaaaaar
vi har rest många långa dar på vår dromedaaaar"

RSS 2.0