Mello 2014: Deltävling 1


 
Så var det äntligen dags! SOM jag längtat! Jag gör som jag brukar; lyssnar på enminutsklippen, betygsätter, skriver ev. tillägg i samma inlägg på lördag när jag hört fullängdsversionen och hoppas att ni slänger iväg en kommentar med egna tankar och åsikter. HÄÄÄÄR kan ni lyssna.
 
1) YOHIO - To the end
Hatade verkligen Heartbreak Hotel ifjol. Hatade. Lät exakt som en The Poodles-reject (seriöst, tänk er den låten med Poodles-sångarens röst så förstår ni vad jag menar). Mår dåligt bara jag tänker på den. HUR SOM HELST så hoppades jag på en bättre, mer japaninspirerad låt denna gång nu när han tvunget skulle ställa upp igen.
 
Är nu lite upprörd. Detta känns exakt noll procent som Yohio? Som ca alla schlagerbloggare redan skrivit, så låter detta som Tell The World I'm Here II. En arenalåt med Coldplay-stråkar. Fattar inte? Tycker den bara känns så menlös. Nu älskar jag Ulrik, men jag lessnade på fjolårslåten ganska precis efter en lyssning. Känner lite samma här. Man vill så mycket men det händer så lite. Detta + Yohios identitetskris känns inte som någon vinnarkombo, men å andra sidan fick han flest röster av svenska folket ifjol med en skräplåt så vad vet jag.
 
UPPDATERING: Alltså denna låt är ju så ospännande. Man har hört den tusen gånger förut. Dock blev den lite bättre mot slutet, så jag ökade betyget från 2 till 2,5 mellokronor. Blir dock fortfarande upprörd om (när) denna går direkt till final.
 
Tippar: Final
Hoppas: 7:a
Betyg:
 
 
 
2) Mahan Moin - Aleo
SÅ glad att jag inte bettade på denna som slutvinnare, trots kanonodds. Detta tilltalar mig inte alls. Allt med numret känns bara totalt dötrist och ser hemskt hemmasnickrat ut. Nu är detta förvisso ett förstarep och det kanske känns bättre på lördag, men jag känner mest bara gäsp snark och godnatt, vilket ju är mysko med tanke på allt "Get up get up get uuuuuup"-tjat.
 
UPPDATERING: Denna blev ju så mycket bättre när man fick höra hela låten. Förstår de som säger att detta är en slags hopkok av tre helt olika låtar, men SÅ spretig tycker jag ändå inte att den känns? Gillade inte hur det lät eller såg ut på liveklippet, men studioversionen är i alla fall välkommen i min spotifylista. Ökar betyget från 1,5 sketna mellokronor till hela 3!
 
Tippar: 8:a 7:a
Hoppas: 8:a AC (egentligen inte, men bryr mig inte riktigt om hur någon av de andra utöver Helena, Alvaro och Ellen placerar sig)
Betyg:
 
 
 
3) Linus Svenning - Bröder
Hade såna skyhögs förväntningar på denna efter pressens superhyllningar, men nu undrar jag lite ifall vi hört samma låt? Gillar refrängen, "(Kära kära) Bröder"-biten känns annorlunda och har lite samma effekt som You-jojken ifjol på det sättet att det hjälpen en minnas låten. Nu är det som sagt ett första rep och detta är (troligen?) Linus första framträdande på en stor scen och sånt där så det inte konstigt att rösten inte låter 100%. Dock gillar jag ändå inte rösten... Baserar detta mycket på youtube-klipp jag sett också, den går bara inte hem hos mig. Jag råkar nämligen vara en liten röst-hitler, och gillar jag inte rösten så får det lika gärna vara.
 
Tror dock detta går hem i stugorna pga gripande, äkta text och igenkänningsfaktor. Dessutom känns det som att just detta klipp är ifrån början av låten, och att den växer under låtens gång.
 
UPPDATERING: Gillar den inte i början, men efter ca halva låten när det börjar hända grejer så blir den ju sååå mycket bättre. Dock klarar jag inte av Linus röst, förlåt. Den förstör bara så mycket för mig. Men plus i kanten för tonartshöjningen!
 
Tippar: 5:a
Hoppas: 5:a
Betyg:

 
4) Elisa Lindström - Casanova
Jag läste texterna till låtarna igår under lunchen på jobbet, och tänkte direkt "LOTTA ENGBERG!!!". Det såg verkligen så Lotta-töntigt ut (obs! positivt) att jag kände på mig att detta skulle bli mitt guilty pleasure för i år.
 
Nu var den väl inte riktigt SÅ bra som jag hoppats, men jag tycker den är rätt trevlig jag... "En klämmig bit", som mitt 85-åriga jag skulle ha sagt. Så djupt supertöntig och den känns totaldaterad + chanslös, men det gör mig inget. Denna kommer göra sig så bra i min disk-playlist tillsammans med Babsans "Ge mig en spanjor"! Perfekt sjunga-högt-med-diskborsten-i-näven-medan-man-vickar-på-röva-låt. Bra att jag kommer nynna på denna hela dagen på jobbet imorgon. Bra att jag kommer skrämma bort alla potentiella kunder inom en 100m radie. Bra.
 
Dock plus i kanten att Jimmy Jansson är tillbaka i tävlingen, även om det "bara" är som låtskrivare.
 
UPPDATERING: Haha, bryter ihop vad töntigt detta är, men OH så catchy. Har haft den på hjärnan sen i torsdags... Svårt att tippa dock, flera på mellos FB-sida verkar ha denna och "Survivor" som favorit, så man kanske inte ska räkna bort 90-talsschlagern ändå. Fast jag håller nog fast vid mitt tippande.
 
Tippar: 7:a
Hoppas: 6:a
Betyg:
 
 
5) Alvaro Estrella - Bedroom
Apropå det här att läsa låttexterna på jobbet... Denna klarade jag knappt läsa igenom pga lite generad? My god. Ser ej supermycket fram emot att höra mina småkusiner sjunga på denna, haha.
 
DOCK är den rätt bra? Kan inte påstå att den är någon ny Begging eller så, den är ju en klass för sig. Dock älskar jag falsettpartier så hemskt mycket, i synnerhet i denna typ av låtar. Hoppas bara den blir lite ösigare mot slutet (vågar ej hoppas på någon tonartshöjning, tyvärr). Älskar rullbanden, så läcker effekt!
 
UPPDATERING: Detta är ju för catchy alltså. Den vann publikundersökningen igår på genrepet också, så det kan ju rent av bli så att denna kniper finalplatsen före Yohio. Skulle inte bli jätteförvånad, ärligt talat. Den, till skillnad från många andra låtar som tävlat i mello, låter som en "riktig" låt, om en säger. Ingen "mellopop" som bara skrivs just till denna tävlingen. Ser dock ej fram emot att ha denna på hjärnan i drygt en månad framöver.
 
Tippar: AC
Hoppas: AC
Betyg:
 
 
6) Ellen Benediktson - Songbird
Först och främst: Jesu cristo, en sån guldpipa tjejen har! Dör! Nu börjar det gräma mig lite att jag stuntade i att betta på denna som vinnare... När jag bettade låg hennes odds på 150 gånger pengarna, idag när jag kikade låg de på 40. Och det förstår jag. Bloggarna snackar om Linus Svenning som veckans dark horse, men vettekatten om jag inte tror mer på Ellen. En avskalad, vacker ballad sjungen av Fröken Guldstrupe i ett heat full av show och konfetti kan mycket väl sticka ut på ett sätt som går hem i stugorna.
 
Dock kan det precis lika gärna inte gå hem alls och sluta på en åttondeplats. Så svårtippad! Tänker på i fjol när Anna Järvinen blev tokhyllad innan, men slutade sjua. Ska bli spännande att se hur det går på lördag.
 
UPPDATERING: Kom precis på vilken låt denna påminner om! Det är lite "You don't have to say you love me" över den i refrängen. Det är nog därför jag fastnat för den, för att den låter som en 60-talsballad. Hoppas verkligen på denna!
 
Tippar: AC
Hoppas: Final
Betyg:
 
 
7) Sylvester Schlegel - Bygdens son
Åh, gladpop på svenska! I love it! Därför lär den hamna i Bottom 3 som vanligt. Oh, well.
 
Älskar Sylvesters röst tillsammans med den färgglada scenshowen och svenska gladpopen. Tänk nu på att hon som skriver detta är samma figur som totaltdöälskade "Kyss mig", "Det går för långsamt", "Vi kommer aldrig att förlora", "Oh my god" (båda två), osv. Detta är min kopp te, men jag blir inte ledsen om den kommer sist. Huvudsaken jag får lyssna på den efteråt.
 
UPPDATERING: Jahapp, denna gjorde sig tydligen inte alls i studioversion? Tyckte det lät mycket bättre i enminutsklippet. Vet inte exakt vad det beror på, kanske det är showen och glädjen som saknas? Men tycker även han sjöng bättre i liveklippet? Så synd. Sänker betyget från 3,5 mellokronor till 2,5...
 
Tippar: 6:a 8:a
Hoppas: AC 8:a (snacka djupdyk)
Betyg:
 
 
8) Helena Paparizou - Survivor
Alltså, kan vi snälla prata om Helenas röst (särskilt i de låga partierna)? G U L D. Allt med detta känns så sjukt proffsigt, blir helt knockad. Att jag sen inte blir totalknockad av låten gör mig faktiskt inte så mycket, den är bra nog att vara värd en finalplats ändå!
 
Så snyggt att hon sjunger första versen lågt och andra versen högt för att få låten att växa gradvis för att sedan (förhoppningsvis) explodera under de sista 30 sekunderna. Älskar sånt. Hoppas hon kniper en av finalplatserna före snark-Yohio. Det är hon värd.
 
UPPDATERING: Dör i refrängen. SÅ maffigt. Tycker kanske inte den ska vinna hela tävlingen, men det är ju helt klart den enda av veckans låtar som är gjuten i finalen. Allt annat vore skandal!
 
Tippar: Final
Hoppas: Final
Betyg:
 
 
Det var jag det, men vad tycker ni?

Detta händer inte
(Skriver detta kl: 00.55, men ville inte publicera på en gång)
 
Alltså, jag skrattar än? Ifjol lyckades jag genom veckor av nötande kämpa mig till en finalbiljettvinst. Detta var då typ veckan innan finalen. Tankade därför i år ner appen i god tid så jag direkt när tävlingen öppnade kl: 00.00 idag måndag kunde börja öva. Kanske att jag då kunde hinna bli snabb nog att vinna biljetter om någon vecka, tänkte jag.
 
Tydligen har det införts ett nytt moment i denna tävling dock, "Guldfrågan". En sån lyckades jag få kl: 00.22. Och jag svarade rätt. Har aldrig älskat Nick Borgens "World Wide Web" så mycket som jag gör nu, för det var nämligen den som gav mig vinsten!

Så dum tid på dygnet att vinna dock. Efter midnatt en söndagkväll... Hade liksom behövt skrika lite? Haha. Dock smög jag upp för att se ifall mamma var vaken, vilket hon (THANK GOD) var. Så jag berättade. Sen panikskrattade vi lite fast fick hejda oss för att inte väcka lil' sis.
 
Det är därför extra skitviktigt att ni röstar rätt låtar till final i år! Vill inte gärna sitta och spy på läktaren!
 
Hoppas mina händer slutat skaka tills detta inlägg publiceras imorgon. Är så glad!!!

MELLO 2014: Förhandstippning


 
Som sagt, det börjar dra ihop sig. Tycker därför det är hög tid att förhandstippa lite. Är totalt sopkass på att betta, särskilt innan jag hört låtarna, men äsch. Skoj att jämföra med när finalen är över i alla fall.
 
Tänkte att jag gör en "så här TROR jag att det går" och en "så här HOPPAS jag att det går". Men OBS PS HALLÅ snälla don't hold it against me ifall jag råkar sätta min framtida hatlåt på hoppas-listan. Det är hemskt känsligt. Hu.
 
Okej, here goes nothing.


TROR:
 
Gulligt av mig ändå att "tro" att Yohio inte vinner, med tanke på hur stensäker jag varit på hans vinst sen typ fjolårets final. Men jag villllll inte! Eller okej, ska höra låten först. För egentligen var det ju bara själva låten jag avskydde med Yohio i fjol, inget annat. Men... Ändå.

Hur som helst, tror Sanna får revanch och att Josef Johansson blir årets genombrott (eller så bara hoppas jag på det eftersom att jag läst rätt mycket om honom nyligen + nördat ner mig i hans låt "Baby Baby"). Okej om Sanna vinner med en låt som verkligen ÄR döbra, men annars är det ju såååå mycket roligare med skrällvinster a la Robin, eller smäll-på-käften-vinster a la Loreen.

HOPPAS:
Brukar ju INTE gå som jag vill i denna tävling (förutom när State of Drama gick till final + när Robin och Loreen vann), så jag ska väl ha tur om jag har i alla fall ett rätt i denna ruta... Hoppas mest på de okända namnen i år. Så mycket roligare då! Sen att Martin Stenmarck fick panik under presskonferansen i november när han fick reda på att han tävlar i samma deltävling som Little Great Things gör ju att jag bli sjukt nyfiken på om den låten verkligen ÄR ett sånt hot. Har dock en känsla av att SoD:s låt inte kommer motsvara mina förväntningar. Har liksom svårt att tänka mig att man kan bräcka mästerverket (JA, jag sa det) "Falling". Särskilt med tanke på låtnivån på deras album... :( Oh well, hoppas jag har fel.
 
Hoppas i alla fall VERKLIGEN att Janet tar revanch i år! Blev lite besviken på "Heartstrings" vid de första lyssningarna, men nu älskar jag den och det är SYND OCH SKAM ifall Janet a.k.a Guldstrupen inte går åtminstone till final. Helst topp 3. Plus att denna familj är hemskt svag för Oscar Zia. Lelle charmpluppen! Hoppas på en låt som är MINST lika stark som hans "Without U".
 
Det vad väl typ det. Hur tror/hoppas ni det går? Samt är jag totalt bäng i huvudet som tippat på detta vis (troligtvis)?

 

Mellopeppen


Shittans, nu börjar det bannemig dra ihop sig till mello! Iiih! Har därför börjat mellopeppat lite (mycket).
 
Satt t e x hela gårdagen med att lyssna på min melloplaylist + göra massa underkategori-playlists. Det var ungefär det + titta på två Maria Wern-filmer och Så ska det låta som jag gjorde under söndagen. Värt.
 
 
1) Alla mina melloplaylists. Gjorda med omsorg! Min favvo för stunden är nog lyckopiller-listan för den innehåller mest dagispop. Dagispop = bra pop. Hela mello/esc-mappen finns HÄÄÄÄÄR om någon skulle råka vara intresserad.
2) FESTIVALFAJTEN ÄR TILLBAKA!!!!!!!! Ska nu ligga i hårdträning så jag har chans att vinna biljetter till antingen Örnsköldsvik-deltävlingen eller finalen. Gick ju bra ifjol, men vågar inte hoppas på att ha lika flyt i år. Men hoppas!
3) Har oddsbettat för första gången i mitt liv. Vägrar dock säga vilka jag spelade på, för de flesta av dem lär nog inte ens gå vidare från sin delfinal MEN man måste ju spela på de med hyfsat roliga odds om det ska vara värt. + Roligare med skrällvinst.
 
Blir helt pirrus pirrus av tanken på att det bara är några dagar kvar tills de första enminutsklippen släpps??? Dör??? Hej så länge.

Golden Globes 2014


I fjol lyckades jag tajma min ledighet så bra att jag för första gången kunde se en tv-gala i realtid, och det bidde just Golden Globes! Fick mersmak efter det och passade på att se galan i år igen. Hoppas jag har ork att kika på grammygalan om någon vecka också, kan tänka mig att jag bryr mig om fler kategorier där än på Golden Globes. Tror jag brydde mig om typ 4st kategorier under hela nattens gala, då jag inte sett en enda av de nominerade filmerna + bara några få av de nominerade serierna... Jag borde nog bry mig mer om typ People's choice och Teen awards med tanke på min film/serie-smak, men aja.
 
Roliga saker som hände:
  • Leo DiCaprio vann pris?!?!?! Naw vännen, det var på tiden. (obs! vet att han vunnit en gång förut men det var liksom nio år sen, så shut it)
  • AMY POEHLER VANN?!?!?! Äntligen! + höll på att avlida av skratt över hela Amy + Bono-grejen.
  • Varken The Big Bang Theory eller Modern Family (eller dess skådisar) vann något pris?! Finally, förbannelsen är bruten!
  • Brooklyn Nine-Nine tog storslam! Följer den serien, dock tycker jag kanske inte att den är SÅÅÅÅÅÅÅ bra som folk vill få det till, men kul att de blir nominerade mitt i första säsongen och ba går och vinner!
  • Amy och Tina som hosts. Love you ladies (även om jag fortfarande inte riktigt förlåtit er för fjolårets Taylor Swift-pik...)!
  • Detta:
Saker som upprörde mig en smula:
  • Taylor Swift vann inte. Det förstod jag egentligen innan med tanke på vilka hon tävlade emot, men ÅH.
  • Parks and Recreation vann inte. Bullshit. Så upprörd att de aldrig vinner! Halllååååååå vet ni inte att det är världens absolut bästa serie??!!?!
  • Monica Potter vann inte för sin roll i Parenthood. Hallåååå juryn, har nu ens SETT förra säsongen av Parenthood?!?! Verkar nämligen inte så för om ni gjort det så hade ni fattat att priset var hennes och ingen annans. PUNKT.
Mja, det var väl typ det. Gillade förra årets gala bättre tror jag, tycker denna allt för ofta var lite småtråkig. Kan också bero på att ingen presentatör gjorde något knäppt a la Kristen Wiig och Will Ferrell 2013. Oh well!
 
Fast egentligen är väl klänningarna det mest intressanta när det kommer till kritan. Här är mina bästa:
 
 

"IT'S THE END OF AN ERA"


Idag har jag och min kära Nikon d90 gått skilda vägar. Så sorgligt! It's the end of an era! Det var dock välbehövligt då jag knappt ens använt kameran de senaste typ... två åren eller nåt. Så orimligt att en sån guldklimp ska ligga och damma bort! Hoppas tjejen som köpte den blir lika fäst vid den som jag blev.
 
Själv ska jag byta ner mig till en kompaktkamera. Usch, trodde jag aldrig skulle yttra de orden, haha. Så jobbigt när en systemkamera känns för mycket och en mobilkamera känns för lite, men samtidigt är man vad vid systemkamerans fina bildkvalitet och inställningsmöjligheter... Men jag tror jag har hittat ett fint substitut i en begnagnad Fuji x100! Imorgon skickas den och kommer förhoppningsvis redan på onsdag.
 
Det bästa med denna pärla är inte att den tydligen ska ge bra bildkvalitet och att den är smidigare att ta med på USA-resan än en systemkamera, utan att den är så förbenat SNYGG! Titta bara!!
 

(fotot tagen av säljaren)
 
Hoppas verkligen att jag gillar denna så pass mycket att jag tar med den överallt och på så sätt slipper nöja mig med sketen mobilkamera-kvalitet så fort jag vill ta ett vardagsfoto.
 
SO EXCITED!!
 

Film: About Time


 
Har sett trailern till About Time ca 70ggr men aldrig riktigt fastnat. Varför vet jag inte, den är ju ändå skapad av samma person som berikat mitt liv med Notting Hill och Love Actually liksom så det BORDE ju vara en no-brainer. Hur som helst så hörde jag plötsligt lots of asbra om den så jag blev ju för nyfiken för att låta bli att se den. Åcken tur. För j ä m m e r n, vad bra den var! Mycket feelgood, mycket bra musik, mycket skratt, mycket mys, mycket bra skådisar, mycket bra over all. Lovar, denna kommer bli en ny rom-com-klassiker i klass med just Notting Hill och Love Actually. Lätt. Och I AM TELLING YOU: "How Long Will I Love You" kommer bli nästa "When You Say Nothing At All" på bröllop och dylikt.
 
Jaha. Tänkte ha filmkväll, men vad ser man på efter detta liksom? Vill ju inte råka förstöra myskänslan med en skitfilm. Bah.

Extreme makeover: Blog edition


Långledig för första gången sedan typ november = sitta till sena natta med att fixa ny bloggdesign. Den jag gjorde för någon dag sen kändes så bory att jag kände för att göra något o-hannigt istället. Skoj det med!
 
Vad tycks?

Så var 2013


Jahapp, vips så var 2013 över. Helt sjukt vad tiden går snabbt som attan.
 
Hur som helst så fick jag feeling för någon dag sen och ändrade bloggdesignen lite. Blev inte någon höjders, men den duger. Men vad är en ny bloggdesign utan nya blogginlägg? Nä, just. Tänkte därför krafsa ihop en liten årslista, så där för skoj skull.
 
Årets händelse:
Det måste vara när jag efter MYCKET kämpande vann två biljetter till mellofinalen. Det var genom någon app som Coop hade, man skulle svara rätt på tio mellofrågor så snabbt som möjligt och dagens tre bästa tider vann två biljetter var. Hade bara lyckats vinna typ rabattkuponger på chips och marshmallows innan, så när jag satt där och uppdaterade highscorelistan när klockan slog 00.01 och mitt namn låg tvåa (!) så var jag SÅ LYCKLIG!
 
(Bubblare: När vi drog till Malmö för att se en ESC-deltävling live + när jag och lil sis bokade resa till USA)
 
Årets låt:
Varför gör jag så här mot mig själv? Jag vet väl att jag inte kan välja en låt framför en annan? Pucko. Dock talar mitt last.fm-account för sig själv, årets låt är helt klart State of Drama - Falling. GUD vad jag kärade ner mig i den. Älskar när man fastnar så totalt för en låt att man måste lyssna på den hela hela tiden och liksom saknar den när man inte har möjlighet att lyssna på den? Enligt last.fm har jag lyssnat på den 108ggr, jämfört med min näst mest spelade låt som låg på 38 spelningar... Detta är alltså ej inräknat private session/offline-spelningar, alla gånger jag lyssnat på den på mobilen på buss/tåg eller när vi lyssnat på den i bilen... Hehe. Bara ÖNSKAR att låten de tävlar med i år är minst lika bra, men jag begriper tyvärr inte hur de ska lyckas med en sån fullträff igen.
 
Årets film:
Uj vad svårt, såg så många bra i år men kommer inte på någon som var överlägset bättre än någon annan. Inte någon film som kom ut i år, i alla fall. Det skulle vara Ego i så fall, haha. Tror jag såg den tre gånger i år... Äkta guilty pleasure-film! Kanske inte den BÄSTA filmen jag sett i år, men det är klart den jag sett flest gånger av filmer som släpptes på bluray i år.
 
Urval av kanonfilmer jag såg för första gången i år som alla borde se:
* Ramona and Beezus
* Monsters University
* The Odd Life of Timothy Green
* Dogfight
* Stand By Me
* Diary of a Wimpy Kid (alla tre! fast mest första)
* The Way Way Back
* A Bag of Hammers
* Rock of Ages
* Hokus Pokus, Alfons Åberg
* Ferris Bueller's Day Off
* Stuck In Love
* The Incredible Burt Wonderstone
* We're the Millers
 
Årets serie:
Mina bästa seriefynd i år måste vara The Fosters och Arrow! Och förstås JUNIOR MASTERCHEF, jämmern vad jag nötte det under en period. Är väl ingen serie egentligen, är mer ett tv-program. Men ändå! Överväger att skaffa viaplay en månad enbart för att få tillgång till den danska versionen...... Bästa feel good-programmet, alla måste se! SOM jag har skrattat ihjäl mig + bölgrinat pga söta barn. Usch, minns i början av Junior Masterchef Australia säsong 2 när Chandler kom på att han glömt knäppa på ugnen 5 min innan tiden var ute. Då grinade blödiga moderskänslo-Hanna, kan jag säga.
 
Årets tweet:
Tycker detta visar en tydlig bild på hur skum min twitterhumor är. Kunde t ex inte ens läsa upp köttbulletweeten för lillasyster pga skrattade för mycket...
 
Årets mashup:
Älskar att hitta bra mashups av låtar på youtube. Särskilt när man hittar en sån fantastiskt bra blandning av en låts sångpartier och en annan låts melodi att den blir bättre än origialet! Detta är mina bästa:
* Katy Perry - Roar (till The Script - Hall of Fame:s melodi)
* Imagine Dragons - Radioactive (till Fall Out Boy - Thnks fr th mmrs:s melodi)
* Radioactive in the dark (mix av Imagine Dragons - Radioactive + Fall Out Boy - My songs know that you did in the dark)
* Justin Bieber - Boyfriend (till Flo Rida - Whistle:s melodi)
* Taylor Swift - 22 (till Britney Spears - Lucky:s melodi) (Egentligen hörde jag denna redan ifjol, men den är så bra så den måste ju ha en plats på listan)
 
Årets sorgligaste:
När Cory Monteith dog + Glee-avsnittet där Finn dog. Blir helt klen bara jag tänker på det. Grinade och grinade och grinade och grinade. Fy friden. Äeeeee nu sitter jag här och tänker på Lea Micheles tal på Teen Choice Awards och blir helt grinfärdig, måste byta ämne illa kvickt!
 
Årets största längt inför 2014:
Längtar ungefär lika hysteriskt mycket till USA-resan i mars, som till mellosäsongen februari-mars.... Vilket provocerar folk en aning ;)
 
Gott nytt år på er!
RSS 2.0