välkommen in - juledition


Har julpyntat färdigt nu. Så vitt jag vet. Skapligt tokmysigt när det är kolmörkt utomhus och de enda ljus jag har tända i mitt rum är granbelysningen, stjärnan som hänger i fönstret och första ljuset i adventsljusstaken.

nytt


Har haft samma svart-vit-rosa-layout i nåt år nu. Kändes som att det var dags för nåt nytt. Var dock för lat för att göra nåt HELT nytt så jag snodde helt enkelt bara min wordpressdesign. Det ena helt nya är väl min nya mustaschbild.

Har bara några få avsnitt kvar av Parks & Recreation och The Office, sen är jag ikapp dessa guldkorn till serier. Lagom till alla juluppehåll börjar i USA. Bra timing. Not.

bubblan


Men gudars. Kan det inte bara ramla ner en varsin biljett till mig och morsan från himlen så vi får digga Bubblan i Globen? Åh. De billigaste platserna, kortsideplatserna, kostar nämligen 550kr/st. Sen finns det dyrare biljetter för 650 och 750kr/st också. Som arbetslös har jag inte riktigt den ekonomin. Plus att man ju måste kosta på resa och boende också. Blir tokig. Dör.

juligt


Sitter och dricker te och käkar lussebullar, clementiner och cashewnötter medan jag ser på Mysteriet på Greveholm (Unpopular opinion: Jag är en av de få som inte tycker att Greveholm är världens bästa julkalender. Den är bra, men skulle jag skriva en lista så skulle både Sunes Jul, Håll Huvet Kallt, Julens Hjältar, Pelle Svanslös och Lassemajas Detektivbyrå stå högre på listan. Så nu vet ni det).

Har första-advent-städat rummet, fixat advetsljusstake, klätt min minigran och börjat julpynta lite smått. Köpte även ett doftljus igår med doften "Sparkling Cinnamon". Doftar ljuvligt gott.

Jag väntar med att ta bilder tills det är färdigpyntat istället. Måste rota fram vår gamla halmbock, hänga upp vimplar, leta rätt på lite julröda kuddar till soffan och sånt först ju.

Måste ha tv-serie-julavsnitt-maraton snart också. Hm. Bäst att börja skriva en lista på avsnitt redan nu.

Bröllop - Sara & Jonatan (del 1)


I mitten av september fick jag äran att fota ännu ett bröllop, nämligen Sara och Jonatans. Trots tokstark sol som gjorde fotandet lite klurigt fick vi ihop en hel del bilder. Här kommer ett urval!


Nu ska jag kura ner mig i soffan med en filt, tända massa ljus och fortsätta mitt The Office-tittande. Har redan hunnit till mitten av säsong sju, det går ju för bövelen inte att sluta titta på denna fullkomligt briljanta serie!

Adios!
RSS 2.0