so this is what you missed


Det är lite dött här just nu. Har inget särskilt att skriva. Har jobbat varje dag sen studenten i princip och inte fått semester förrän nu. Igår var jag i Freluga och lyssnade på Oskar "pojken med guldstrupen" Linnros. Det var fint.

På söndag drar jag till Stockholm med mammut. Hoppas det blir minst lika awesome som förra årets visit. Jag vill strosa på söder och fynda fina gamla billiga prylar på framtidsantiken. Jag vill bläddra bland vinylskivor i musikbutiker. Jag vill passera 480659 granitbutiker under loppet av en halvtimma. Jag vill sjunga med i "sjuttonde balladen" på skansen. Jag vill köpa en grillad med bröd i korvkiosken precis utanför hotellet sent på kvällen. Jag vill köpa te i hotellobbyn och ta upp till hotellrummet för att sedan mysa till morden i midsomer. Jag vill stå och lyssna på alla gatumusikanter. Jag vill åka tunnelbana. Jag vill köpa masssssor med jellybellygodis på the english shop i smakerna roasted marshmallows och buttered popcorn så jag har så det räcker tills nästa stockholmsvistelse. Jag vill till lush och lukta på alla produkter tills jag får ont i huvudet. Jag vill till grandpa och vilja köpa allt.

Den 16:e ska jag fota bröllop. Är sjukt nervös, sfiudsfhjkf.

Den 18:e ska jag se Harry Potter and the Deathly Hallows part II och jag dör för jag vill inte att det ska ta slut, jag kommer grina ihjä mig hsfiudfhkj hej.

RSS 2.0