joy to the world, osv.


Här sitter jag och smyglyssnar på julmusik och hoppas att årets jul kommer bli den bästa på länge. Nu kommer ju faktiskt inte massa skolarbeten förstöra hela december.

Frågan är när det är perfekt timing att få julsjukan. Börjar jag för tidigt hinner jag lessna på min julplaylist och alla julfilmer/kalendrar. Börjar jag för sent hinner jag inte få den rätta julkänslan. Vatusan.

Måste göra en lista på allt jag ska hinna se innan julafton. Alla julkalendrar, alla julfilmer, alla TV-serieavsnitt med jultema - alltalltallt.

Ba så ni vet.

(Tips för att slippa bli totalpank under november/december - Hittajulklappar.se. Hade jag inte varit tvungen att snåla på mina sparade slantar de kommande tre månaderna hade jag nog börjat julhandla lite smått redan, faktiskt)

välkommen inSo this is my crib. Adios!

new yorkigt


Här var det dött som vanligt. Måste vänta på att håret ska torka innan jag kan lägga mig och sova, så jag tänkte passa på att lägga upp lite random ipod touch-bilder från USA-resan. Majskvalitet och så men äsch.

Obs. Finns typ 83495084350 bilder till, detta är bara en typ halv promille av alla new york-bilder. Sen är det ju typ lika många bilder från vegas, san fransisco, santa monica, santa barbara och los angeles också.


1. Picknick i Central Park, jag och Millan festade på flaskvatten, jordgubbar och oreos. 2. Zeb är nöjd med maten på dinern. 3. Medan grabbsen var på bio hade vi tjejer + zeb tjejkväll på rummet och spelade Draw. Jag vann, såklart. 4. Vi åt på världens starkaste "taco"ställe. Fy friden,var i princip bara "kött", majs och crazyshitstarksås. 5. På tunnelbanan, på tunnelbaaanan. 6. Converseshopping.
RSS 2.0