Skoluppgifter: Utställning + bordsdekorationer


Idag trotsade vi spöregnet och åkte iväg till en gammal byggnad i Vallby där det ska vara utställning på söndag för att ställa dit alla blomsterarbeten vi gjorde igår. När vi var färdiga passade jag på att gå och fota lite.
 
När vi kom tillbaka till skolan var vi hurtiga och hann göra två bordsdekorationer, först ett avlångt och sen ett runt som vi fick ta med oss hem.
 
Eftersom att det är så många bilder så lägger jag in dom som miniatyrer, bara att klicka på bilden för att få den i större storlek.
 
 
Det var det, det. Adjöss.

Skoluppgifter: Gult


Fick sms idag från mamma där det stod "dags att lägga upp lite bilder nu va?". Nu har jag ju lagt upp bilder på instagram på tre av fyra blomdekorationer jag gjort i veckan, men det räckte tydligen inte. Så HÄR mamma: varsågod och tig! ;)
 
 
Vi fick i uppgift att göra blomdekorationer till en utställning i Vallby på söndag, så vi delades in i olika grupper och blev tilldelade en uppgift. Min grupp skulle t ex göra låga dekorationer i båtskålar till "gula rummet". Det gick la hyfsat. Bättre än igår i alla fall när jag mest ville ställa mig och grina pga dektorationen blev så hemskt ful och usch usch usch. 

Juligt


Oops. Har råkat få en släng av julsjukan - redan! Får skylla på den icke-existerande sommarvärmen. Hur som helst, jag var rastlös idag och pysslade ihop en julblogg för skoj skull. HÄR kan ni hitta den.
 
Mja, det var väl det.
På återseende!
RSS 2.0