disneymania


+1 vuxenpoäng för att ha suttit i telefonkö för första gången i mitt liv och vågat prata med boxers kundtjänst.
- 1 vuxenpoäng för att anledningen till att jag ringde var att jag skulle beställa ett barnkort (=äntligen disney channel!) till mig och min lillasyster. Vi är 19 och 15 år gamla.

Detta firar vi med världens disneyigaste playlist - DISNEYDAGS.

det går mot vår


Jisses. Hoppas verkligen att det blir så också. Behöver lite vårvärme just nu!

bästastBa ryser, ja.

barty
Idag har jag haft kalas här på Borgen och fnissat ikapp med min kompis Stina. Sicken busjänta, läll. Och långt, fint prinsesshår har hon.

diecinueve años


Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är ju min födelsedag
hurra, hurra, hurra!

seriejakt


Hatar serieuppehåll. Det kan faktiskt vara ungefär det värsta som finns. Både Vampire Diaries, How I Met Your Mother och One Tree Hill har uppehåll i USA just nu. Det sög ju. Bara Glee som inte har uppehåll... än. Det enda bra med serieuppehåll är att man har tid att leta rätt på nya serier att fastna i.

Jag har nu kirrat pilotavsnitt av fyra olika serier för att de om de är något för mig. Har tittat igenom ett och ett halvt. Det första var Roswell, vilket var kärlek vid första ögonkastet ungefär. Lär bli Roswellmaraton i helgen kan jag tro. Pilotavsnittet jag tittar på just nu är Everwood. Jag tycker det verkar mysigt, faktiskt. Kanske ger det en chans! Sen har jag Chuck och Wildfire kvar. Åh, det är så mysigt att fastna i nya serier. Oerhört nördigt och oerhört mysigt.

Nu ska jag fortsätta smälla i mig te och limpmackor med ost och se på serier, omnomnom.

en onsdag i mars


Det är lov, jag har inget spännande att blogga om (eller ja, det har jag väll ytterst sällan, men ändå), därför snor jag denna lista från Hedvig så bloggen inte torkar ut.

A PHOTO OF YOURSELF AND A DESCRIPTION OF HOW YOUR DAY WAS.


Det har varit en skön lovdag hittills. Igår hade jag OTH-maraton och såg på film och hade det gott och skönt, men idag klev jag upp tidigt och städade mitt rum och lyssnade på asbra musik istället. Så nu har jag gjort lite nytta under lovet i alla fall; rensat ur kläder, städat och sorterat garderoben, slängt massa onödigt jox som bara låg framme och drällde, dammsugit, dammat, osv. Eftersom jag varit så duktig ska jag unna mig att se senaste avsnittet av Glee alldeles strax. Känns bra.

YOUR FAVORITE PHOTOGRAPH OF YOUR BEST FRIENDS.

Har inte så många gruppfoton på datorn så jag tar en av de nyaste, den är la rätt tjusig? Hehe.

A PHOTO OF YOURSELF TWO YEARS AGO.


A SONG TO MATCH YOUR MOOD.

Eftersom jag har maratontittat på One Tree Hill igår och lär fortsätta med detta under eftermiddagen väljer jag denna låten, då den är så mycket Naley det bara kan bli.

A PHOTOGRAPH OF THE TOWN YOU LIVE IN.

Öh, det här är nog den enda bilden jag har. Från en julskyltning för några år sen.

YOUR FAVORITE BAND AND WHY.


Motivering känns överflödigt.

TV SHOWS YOU'RE CURRENTLY ADDICTED TO.

Ett axplock.

SOMETHING YOU CRAVE A LOT.5 FACTS ABOUT YOU.

1. Jag är egentligen blond och jättelockig men har färgat håret brunt och lämnar i princip aldrig huset utan att ha plattat håret först.
2. Jag är sjukt jättekräsen när det gäller mat, vilket jag hatar att vara.
3. Jag har skakat hand med Joshua Radin. Det är stort.
4. Kan hända att jag är världens mest lata och ohälsosamma människa; sitter inomhus för jämnan, äter bara socker och fett och tränar/sportar aldrig nånsin.
5. Jag är hjulbent.

WHAT'S IN YOUR PURSE?

Plånbok, busskort, ibumetin, ringar, parfymgrejimoj, lypsyl, nycklar, ipod, gammal ask som jag fyllt med hårnålar, osis dust it, spegel, mobil, hårnålar som av någon anledning inte ligger i hårnålsasken, pass eftersom jag inte har något annat ID än, och sist men inte minst - tepåse för nödsituationer.

Räknar med sånt jag brukar ha i jackfickan också, dvs mobil, ipod, nycklar och busskort. Brukar också ha med mig en kortlek i väskan utifall man blir akut rastlös nånstans, men den låg nere i mitt rum när jag tog bilden visst.

YOUR FAVORITE MOVIE.


(Med favoritfilmer menar jag inte de djupaste, mest tänkvärda och mest välgjorda filmer jag vet utan filmer jag kan se hundra gånger utan att tröttna på)
Så sjukt svår punkt. Går inte att välja bara EN, så jag säger typ... Förtrollad, Flipped, A Walk to Remember, Skönheten och Odjuret, Notting Hill, Disturbia, Grease, Hairspray, Kenny Begins, I rymden finns inga känslor, m.fl.

SOMETHING YOU COULD NEVER GET TIRED OF DOING.

Ha TV-seriemaraton. Hehe.

en trädkulle
Det bästa med lov är att man kan ha seriemaraton hur mycket man vill. Idag var jag sugen att se om One Tree Hill för femtielfte gången. Inviger därför lovet med säsong ett och fruktsallad, omnomnom.
RSS 2.0