killevippen


Det var inte igår. Ren lathet och icke-existerande blogglust är det enda jag kan skylla på. Ledsen att det gått lite trögt med veckoprojektet, hoppas man får mer tid och ork med det nu. Beror förstås på hur mycket skolarbete man får kastat på sig.

I alla fall tyckte (bland andra, hehe) jag det såg lite dött och ödsligt ut så någon liten bild kan jag väl bjussa på. Jag väljer att showa off mina guldlockar (Theos lilla guldlock syns dock inte i bild då den sitter placerad precis vid hans andra öra). Surprise, va?Köpt fyra serieboxar. Sett klart en (det är egentligen löjligt vad ovanligt segt jag tittar om jag bara kollat ut EN), Beverly Hills säsong 1. Behöver se mer. Villhavillhavillha. Ändå har jag ju tre andra boxar kvar att kolla igenom innan jag borde bli seriesugen igen.

Avslutar med att säga att siudfhjnkd vad jag älskar tv4 just nu. Inte ofta man sitter bänkad framför tvn mellan 19.30 och 22 en måndag. Rena Rama Rolf (alltid underbart, nog för att jag såg det avsnittet för nån vecka sedan senast men ändå), Fångarna på Fortet (jämmerligen vad OERHÖRT bra det var - inga krusiduller, inga omröstningar - nästan precis lika bra som på det ljuva nittiotalet, jag bara satt och njöt av att slippa bli besviken) och Time Out (jag, mamma och Adina skrattade ibland i kör, ibland kanon och tyckte mig även tycka vi skrattade i stämmor vid ett av alla tillfällen då Robert Gustafsson var sjuk i huvudet). Det bästa är att jag inte behöver vänta till nästa måndag, utan denna underbara upplevelse upprepas imorgon! Klockrent.

Äh, gonatt.

vecka 4, black balloon


VECKA FYRA - Black Balloon (Goo Goo Dolls)
Försvarstal: Näe. Märks att det är en framstressad jag-vill-bara-ha-det-överstökat-så-jag-kan-gå-vidare-med-andra-teman-bild. Förlåt Hedda för att jag valde det här temat, hade tänkt mig nåt helt annat i huvudet men icke. Nu är jag relativt back on track i alla fall. Får hoppas att jag känner för att ta en ny bild på temat inom en snar framtid och göra bättre ifrån mig, men det lär ju inte hända om jag känner mig rätt.

Sen ser redigeringen säkert helt annorlunda ut på era datorskärmar också och ger att bilden ser ännu mer kass ut. Jaja. Jag behöver te. En stor fet mugg fyllt till bredden med te. Adjö.
RSS 2.0