plåster, tack


Upptäckte att Blogg.se ÄNTLIGEN fixat en funktion så man kan göra tidsinställda inlägg. Det var på tiden! Så jag kände mig ju tvungen att testa. Egentligen skriver jag detta 2010-10-30 kl. 20.10, sicke bus!


Fresh va? Adina fick i fredags vara min försökskanin så jag kunde öva på att göra halloweensminkningar. Gick sådär. Om man tänker att det var första gången jag gjort nåt liknande var det väl inte heeeeeelt panikdåligt. Men särskilt bra blev det ju inte heller. Galet skoj dock! Mysigt sirap-karamellfärg-diskmedels-blod.

Nu är det "Så Mycket Bättre" på fyran och efter det är det filmen "Because I Said So" som jag velat se länge. Myskväll? M-hm.

organiserat


Har städat mitt rum för första gången på säkert 5-6 veckor. Det sju meter tjocka dammlagret som vilat över golvytan är väck! Det finns inte längre något berg av kläder i mitten av rummet så nu kan man faktiskt - hör och häpna - sitta i soffan! Helt makalöst. Ingen disk, inget skräp, inga fodrallösa skivor som ligger utspridda. Så. Sjukt. Skönt.

Har även organiserat i TV-bänken. Jag mår så bra av att se alla fina serieloggor kika fram. Oh!
Det fina i kråksången är att detta ändå inte är allt jag äger och har. Mmmm, min fina fina samling.

"i år tar jag knäcken...


...på oss alla"

Nördigt men gott året om. Smakar som vanlig hederlig knäck och går sjukt mycket snabbare att göra. Win-win.

I was only looking for a shortcut home


Jag har glömt hur man pluggar under lovet. Jag är körd.

varför skriver du ett S på den där fula getabocken?


Adina och jag blev så hysteriskt sugna att fnissa åt familjen Andersson. Hade tänkt vänta med bästa kalendern tills julen var lite närmare, men äh. Kan ju alltid kolla på den igen strax innan julafton om det är så.

Avslutar inlägget med några väl valda ytterst visa ord av Håkan Bråkan:
"Jag har väl inget i mina strumpor, bara tår och sånt".

Så var det med det. Adjöken!

santa baby


Jag är en sån tönt. Började lyssna på julmusik och fundera på julen lite smått redan för ett tag sen, men nu måste jag nog ändå officiellt meddela att jag fastnat i julträsket. Fast lite bra, för då kanske jag blir mer aktiv på bloggen (dock med massa julinlägg som kanske inte alla uppskattar så där överdrivet mycket, but still).

Julkort började jag göra redan i somras, hehe.
Försvar:
Börjar jag inte i tid hinner sega jag inte färdigt med alla kort i tid (speciellt inte om det blir så att mammut och jag ska sälja kort på nå julmarknad, då måste man bulla upp lite).
Har inte alla hemma, har bara de kort jag blivit minst nöjd med hemma. Skitkul. Men i alla fall.


(Korten på andra bilden har jag kletat på nåt kollijox som ska lukta "chocolate chip". Vet inte hurvida jag tycker det luktar choklad direkt, men mysigt luktar det!)

Just nu lyssnar jag på Gavin Degraw - The Christmas Song och bara njuter. Fint som snus.

bazinga!


Me wants dis. So. Bad.
(alla som sett big bang theory bör fatta)

RSS 2.0