tangled


I samma veva som jag upptäckte att Princess and the Frog höll på att göras så hittade jag denna, "Tangled", fast det fanns bara  typ... en bild då. Nu upptäckte jag att det fanns en trailer! Inte mycket till trailer, kortast i världen ungefär men jag är så nyfikeeeeen! Disney + Rapunzel måste ju bara bli bra... Annars är nåt på tok.

far ända in i baljan


Ser på Saltkråkan. Bäst i världen, ungefär. Och titta vilken fin en grej som dök upp i min brevlåda igår:

 

(Suddiga bilder osv, jag vet, men jag orkade inte riktigt bry mig)
Råkade vinna en Joshua Radin CD/DVD Promo för någon dag sen. Och nu dök den alltså upp. Jag=Gladast.

Gonatt, herrå.

dagens upptäckt


Hade spotifylistan på shuffle och Train - Drops of Jupiter dök upp, en random låt jag nötte years ago men glömt bort lite. Kom på att det måste vara samma grupp som sjunger "Hey, Soul Sister" som spelas överallt nu för tiden. Världen är allt bra liten ibland.

Lite ointressant kuriosa.

never gonna give you up


(fatta och förstå genom att klicka här)

 

tell me your troubles and doubts, giving me everything inside and out


Fick hem "Breakfast Club" och "Tru Calling" (säsong 1 avsnitt 1-4) idag från Lovefilm. Mamma och jag såg klart Tru Calling på en gång, var hundra år sen jag såg den serien men OJ vad bra den är! Måste kolla lite online i helgen på favoritavsnitten.

Nu ska jag se Breakfast Club. Har fått för mig att jag måste se lite 80-talsklassiker. Har redan sett "Pretty in Pink" för lääängesen, sen lånade jag "Say Anything" från lovefilm nu senast. Mysiga, faktiskt.

Nu hoppas jag bara att jag hinner få ett till utskick med filmer innan provtiden är slut. Myspys!

Näe, har inte mycket att säga faktiskt. Helg=Skönt. osv.
Herrå!

oh mickey you're so fine, you're so fine you blow my mind


En sån dag. Hade kursprov i Finansiering och Kalkylering, ett ämne som jag verkligen inte kan ta till mig och förstå överhuvudtaget. Var säker på en fråga, första. Tre poäng. Hur jag lyckades skrapa ihop 11 poäng på rena chansningar är för mig en gåta. Aja, skönt i alla fall. Så jag firade med att jag och Adina kollade på lite Psych, sen fick jag SMS från Carrobarro som ville ut på en liten raggarrunda. Slutade med att vi åkte till Bollnäs, fikade på Max och åkte hem igen medan vi lyssnade på Ted Gärdestad och Nicke & Nilla, haha. Mysigt värre! Sen drog vi hem till mig och drack lite te och myste lite allmänt. Älskar att åka ut på sånna här spontanäventyr, mer sånt! Väldigt härlig kväll, detta.

Hittade ett gammalt minneskort idag också och snokade lite vad som fanns där. Så hittar jag ett kort från förra våren på mina naglar. Jisssssssssssssssssssssssssses hur dom har sett ut alltså!?!? Så där såg mina naglar ut i 17 år i princip. Närå, men tio år i alla fall. Skönt ändå att få se det sådär svart på vitt, det får mig att inse hur sjuk jag var som bet sönder naglarna på det viset och vägrar hamna i fällan igen. Usch!



Sjukt beteende.
Gonatt!

when you smile I'm reaching for oxygen


Höll på att krevera igår, jisses vad min rygg och häl fick ta stryk av att laga trerätters i hundra timmar. Gick väl rätt hyfsat ändå, men det var helt sinnessjukt vad sliten jag var efteråt. Ingen återkommande veckogrej, direkt. Mer en en-gång-om-året-grej. Puh. Jag lär väl inte bli kock i framtiden i alla fall.

Fick ju hem filmer från Lovefilm igår, Tarzan och the Butterfly Effect, som jag skyndade mig att kika på efter jag haft mitt "Halv åtta hos mig". Alltså Tarzan. Adina och jag har nog fått men för livet efter att ha spelat Tarzan-spelet, så fort Sabor (leoparden eller vad tusan det är för djur) skymtade till i nån scen satt vi och skakade i princip. Närå, men vi skrek till några gånger. Och jag ska föreställa vuxen. Kan man inte tro. Galet bra film i alla fall, och soundtracket sen - lovely. "Son of a man", bästa låten. Sen började jag kolla på Butterfly Effect runt tolv på natten - smart, men jag tänkte pausa runt ett och se resten på morgonen. Slutade med att jag behövde en hel del självdiciplin för att klara av att klicka på pausknappen, var ju helt uppslukad av handlingen och ville bara se mer och mer. Riktigt bra film, förstår attden jämförs med Donnie Darko i stilen, som också den är rysligt bra. Väääldigt konstig, men bra.

Idag har vi varit i Bollnäs och handlat lite. Eller ja, resten av familjen handlade - jag köpte lite småkrafs. Handlade när jag kom hem istället. Behöver en klänning till i sommar när det blir bröllop och sånt, så jag tänkte lägga lite extra slantar på en ordentlig klänning. Så jag beställde en klänning från Nelly. Kostade mer än jag brukar lägga ut på kläder i vanliga fall, dock hade jag fått en rabatt på 100kr på mailen + att man alltid har 10% med csn-kortet så det blev inte så gälet dyrt i slutändan ändå. Hoppas den passar bara.

 

Klänningen till vänster är den jag beställde, högra klänningen är reserven (lite dyrare och från utländsk sida dock)

Nu ska jag fortsätta sura över att Gilmore Girls-skivan hackar och strular. Hejsvej!

shot through the heart and you're to blame


Gårdagen gick på ett kick. Enda jag gjorde var att se på film. Inte ens många filmer, bara tre stycken, så var timmarna försvann vettekatten alltså. Det blev i alla fall Notebook som jag inte sett på sisådär sjuhundra år (men himmel och pannkaka vad fantastiskt bra den är), Skönheten och Odjuret som jag sett relativt nyligen men den är ju så makalöst underbar så klart jag kunde se den en gång till, och Pocahontas - kära älskade siurghkjdfh-braiga Pocahontas.

Sen fick jag för mig att jag skulle registrera mig för två veckors gratis medlemsskap på LOVEFILM.se. Nog för att jag redan har ca 594069 disneyfilmer att kolla igenom, men jag måste ju variera mig lite också faktiskt. Ska bli spännande och se om det är några filmer att hänga i julgranen.

Mina och Adinas produkter från TIKEI kom idag på posten också. Spännande nåt så in i norden. Har inte testat allt än, och måste nog prova fler gånger innan jag vet om det är nåt att beställa hem fler gånger. Gött att slippa känna sig klibbig och kladdig i ansiktet i alla fall. Hoppas grejerna från LILYLOLO dyker upp snart så jag kan jämföra lite.

Snart är Dating in the dark slut också, tror jag ska ta mig en kopp te och käka lite kex efter det. Smarrigt smarrigt.
Herrå!

hör du kärlekens alla toner klingar starkt och underbart


Jollade och åkte till Järvzoo idag ändå. Tänkte att "äsch, det är inte så länge och kanske att det blir hyfsat väder att knäppa kort på djuren i alla fall". Fail. Regnade från att jag klev utanför dörrn till att jag kom hem. Sög lite när jag höll på att löka ihjäl av att gå från stationen i Järvsö till Järvzoo och upp till stugan frå entrén. Seriöst, fick blodsmak i mun. Dålig kondis, much? Satt i stugan och spelade kort hela dan istället och frös om tårna, så kan man ju också göra. Såg typ tre slags djur på hela dan, haha. Tog inte upp kameran en enda gång heller. Typiskt mig.

Kom precis hem ifrån Stina & co och han hämtat tillbaka lite filmer inför mitt och Adinas disneymaraton, samt lånat några gamla klassiska spel - Rummel och Rabalder! Hoppas innerligt att de fungerar på min dator så jag har nåt att spela nu när jag småtröttnat lite på Tarzan. Jisses, vad go Theo är. Lilla lilla Theo, åtta månader och redan charmörernas charmör.

Kollade även vilka låtar körerna i körslaget ska sjunga på lördag och blev å l-y-c-k-l-i-g för jag fick temat jag hade hoppats på - körledarnas egna låtar! Förstår ni vad detta betyder?! Mojje ska köra "Landet där man böjer bananerna" (KLASSIKER! Älskar den!), Rongedal ska köra "Just a Minute" (älskar den lika mycket nu som när jag hörde den första gången i melodifestivalen) och Kalle ska köra "Underbart" (BEHÖVER JAG SÄGA MER ELLER?!). Så spännandeeeeeee så jag dör.

Men näe, nu vill jag se Aristocats för första gången på säkert 10 år eller mer.
HERRÅ
RSS 2.0