deck the rooftop


Så var den julen över. Jahapp. Bara knappt ett år kvar till nästa.

TROR inte jag missat nåt (förutom de klappar mamma beställt men som inte hann komma fram i tid). Pinigt annars.
Bezzerwizzer - familjeupplaga (Vill samla på mig massa sällskapsspel till jag flyttar hemifrån ju)
Whoopie Pies (Typ 4385905 olika varianter på whoopie pies, här ska bakas på lovet kan jag ju säga)
Kärleksmums - 101 söta favoriter (Var lite småskeptisk till boken i början, sen öppnade jag den och blev kär i både bilderna och de udda recepen + att de skrivit boken på ett roligt sätt, liksom. Skrev nyss en lista på vilka recept jag vill prova i boken, blev ju en del om man säger så... Jisses)
Popcornkrydda med smörsmak (Det läskiga är att jag varit jättesugen att beställa en sån för att testa, så köper Adina en till mig utan att hon hört mig säga ett knyst om att jag önskar mig något dyligt - rätt smak dessutom. Spooky shit.)
USA-pengar (Var den allra viktigaste punkten på önskelistan egentligen. Måste ha shoppingpengar till USA-trippen i maj ju så jag kan köpa hur mycket skräp jag vill när jag äntligen kommer dit)

Så har jag faktiskt - hör och häpna - orkar peta på kameran min också under dessa dagar! Ett under, jag vet. Väldigt tråkiga bilder, men det är en annan femma.Det bästa med julen - Julskinka. Tror på fullaste allvar att jag själv står för uppätandet av hälften av den klumpen.


Whoopie Pies. Inte helt nöjd dära. Måste testa något spännande i min nya fina whoopie-bok.


Bästa mormor och fina lilla Theo.

Nu ska jag bannemig knäppa igång lite OC och bara njuta. Det, och försöka knixa till ryggen så den slutar göra ont någon gång.
(Note to self: Måste sluta inbilla mig att jag orkar kolla liiite till på tv när jag ligger i soffan och ögonlocken väger två ton. Jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig istället för att tvångsspärra upp ögonen i någon minut och sedan somna i soffan iförd kavaj och hela köret, för att några timmar senare vakna med världens ryggvärk och undra var i hela friden jag håller hus någonstans)

Adjöken.

Ville bara säga...


 

klara klappar


Och där var sista klappen hemklickad. Bara att tälta vid postlådan då. Faktiskt är jag mer pirrig i magen över att få klapparna jag ska ge bort än de jag ska få. Vuxenpoäng? Åh, jag vill bara slå in paket och pygla, lacka och fixa julklappsetiketter, gömma mina fina klappar till kvällen innan julafton och vänta till kvällen därpå för att se minerna när de öppnar presenterna och hoppas de ser skapligt glada ut.

Utöver detta har jag igår kikat på Snobben-julavsnitt med mamma. Det måste ju vara bland det juligaste som finns. Det slog mig medan jag tittade dock, varför tyckte man Snobben var så roligt när man var liten? Egentligen är det ju först nu man förstår skämten! Eller så var jag ganska klyftig för mig ålder då det begav sig men det tvivlar jag på.

Julpysslade även med småkusinerna igår och var på julkonsert. Har inte haft en gnutta julkänsla innan trots äcklig snö och annat juligt, vilket gjort mig deppig - tills igår. Julpyssel och glad gospel did it. Känns bra, känns bra.

Och idag har jag julstädat. Äntligen. Inte en dammtuss så långt ögat når. + Kollat upp vilka filmer som visas under julhelgen och ställt larm på telefonen så jag inte missar det viktigaste. Nördpoäng.

För att det inte ska se så textigt och tråkigt ut måste jag tipsa om en av mina nya favoritjullåtar.


Godnatt kamrater.

world hold on


Ni får ursäkta mitt youtube-pepprande men jag känner samtidigt att det är min plikt att upplysa mina medmänniskor om alla guldklimpar jag hittar när jag youtubar runt. Jag menar, lyssna bara. När kommer Weises platta? Behöver, vill ha, ska köpa - nunununununununu!Hittade även en trailer till "Hur många lingon finns det i världen" som kommer på bio i Mars. En film med Glada Hudik-gänget och Sverrir Gudnason, bl.a. Verkar tokmysig, måste se. Hittade det dock bara på aftonbladet och jag hatar all reklam och bös på aftonbladetTV så det klippet får ni faktiskt rota fram själva om ni vill kika.

Ska försöka bestämma mig för vilka julklappar jag ska köpa. Ångesten!
Hejsvej!

kära tomten...


...låt denna bautabox vänta på mig under granen på julaftonsmorgon.

kvällens bästa


Weise och Jihde. Vilken grej. Match made in heaven.Jag är vrång och tycker Weise och Linnea skulle stått i final. Så det så.
Och det här klippet slår Snark-Minnahs Twist and Shout och Knark-Jays Like a prayer anytime.

one tree hill


Vilken serie. Det är säsong åtta och de släpper fortfarande sånna här sjuka avsnitt som man gråter ögonen ur sig av. Hur ska jag överleva när den slutar? Panik.

fnissigtEtt av de gladaste klippen jag vet. Söt-Bosse!
RSS 2.0