the endTog visst studenten i förrgår. Så var den delen av mitt liv historia. Känns skumt.

sommarloppisResväska, soundtracket till Grease och Ray LaMontagne - Till the sun turns black på vinyl, radio, kopp med fat och skinnplånbok.

Gud, vad jag älskar att åka omkring på loppisrundor om somrarna. Bara idag hittade jag allt detta. Eller ja, Ray LaMontagne-LP:n köpte jag sprillans ny i en vinylbutik men resten är loppisfynd. MYSMYSMYS!

Vad är väl en bal på slottet...


... Jo, alldeles alldeles sjukt himla awesome.
Så var den upplevelsen över. Bara studenten på fredagen kvar sen är det över. Slutt. Borta. Kaputt. Arbetslösheten väntar. Kul.... not.

Honey, I'm hooome!


Sent i onsdags kom jag hem efter 15 dagar i staterna. Helt wacko! Nu är jag i alla fall hemma och imorgon är det bal och på fredag är det dags för student (bilder dyker väl upp framöver antar jag). We we we we so excited!

Tur jag är så duktig på att planera. Balen är i morgon och jag har inte bestämt smycken än, vet inte hur jag ska sminkas, inte färgat håret så jag måste ta bussen till Bollnäs om en halvtimma enbart för att kunna köpa rätt färg, jag är i princip lika blek som jag var i vintras, ssidfhskdfj. Hoppas det blir bra i slutändan i alla fall. Jag är nervig.

Som det kanske märks råder det lite bloggtorka här just nu. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva och jag har inga bilder att visa upp. Just nu är jag mer inne i en tumblrperiod, men efter studenten när jag har all tid i världen till bloggande ska jag ta mig i kragen och uppdatera oftare skriva inlägg med roligare innehåll än detta. 

Nu ska jag se färdigt detta avsnitt av Everwood innan jag traskar ner till bussen. Adios!


Jag (längst ut till höger) och mina budz på Universal Studios. Woho!

RSS 2.0