lilla bocken bruse och trollet


Så här kan det se ut när jag och min kompis Stina, 3 bast, busar i camen.

photosession


Drog med mig Adina ut och tog lite bilder. DHKHSDFKHfjdh, blir aldrig nöjd längre. Måste göra allt till svartvitt om jag ska bli en lite nöjd, men hur kul är det i längden?

Adina bland myggen:Skola imorn. Dör jag eller? Ja. Herrå.

eurovision


Det var helkväll igår: först wildkids-final, sen eurovision 2010. Så gälet mysigt.

Många av eurovisionlåtarna växer i mina öron, faktiskt. Cypern har alltid varit storfavoriten hos mig, har även gillat Belgien, Rumänien, Danmark och Norge. Har dock fått några fler favoriter, t ex frankrike, som jag gillade direkt när jag hörde en liten snutt av studioversionen, trodde dock att den skulle vara kass live... Men icke! Jag blev så glad och studsig och bara satt och hejade. Georgien var också en låt som växte mer och mer varje gång jag hörde den, nu råkar den ligga i min spotifyplaylist, hehe. Gillade Armenien tidigare, men tröttnade rätt snabbt på den. Aprikoskärnan, dära. Det stör mig också något så sinnnnnnessjukt att Portugals låt påminner om någon låt i refrängen MEN JAG KOMMER INTE PÅ VILKEN! Jag tänker på jul när jag hör den, eller nåt disneyaktigt... Aja.

Lite småtråkigt att Tyskland vann kan jag tycka, för väntat. Hade varit sjukt roligt om Danmark vann, heeelt otippat och out of the blue! Som den fick tolvor på löpande band i början, blev helt chockad. Fast huvudsaken inte Azerbajdzjan (ja, jag googlade stavningen) eller Turkiet vann, var orolig där ett tag.

Lite kul att Rumänien kom trea, kändes som det bara var jag som gillade den i semin. Tydligen inte!
Dock borde Belgien kommit ännu högre och Azerbajdzjan (ja, copy+paste) kommit typ... sist. Eller nåt.

Trots Greklands katastofalt värdelösa låt (hur kom den åtta?!??!) måste jag bara tacka och bocka för att de gav sin tolva till CYPERN, det ledde till jubel i soffan kan jag tala om. Enda tolvan... Den var värd hundra till.

Nu ska jag nog se klart första avsnittet av Beverly Hills, sen fortsätta med mitt Criminal Minds-maraton.
Adjöken!

flashback


Cirkus ett år gamla bilder, men har inte redigerat dem förrän nu. Hehe.
OBS: Jag är fortfarande inne i en väldigt svartvit period, inget färgglatt här inte.


Go eller vad?

yoghurt yoghurt yoghurt what I want


Det ska vara jag till att lyckas spilla drickyoghurt över datorn. Blir man tokig eller? Ja. Det var igår på skolan, fick rådet att inte knäppa på datorn förrän dagen efter för säkerhets skull, blev tokorolig. Hade dött om datorn krachat - igen. Men det gjorde den icke! Luktar jordgubb och lime gör den och knapparna är lite tröga (börjar bli som vanligt nu dock) men annars så är det la lugnt. Nu är jag sådär barnsligt glad att det gick bra och lägger över backup på min externa hårddisk utifall datorn skulle balla ur.

Vaknade av att resten av familjen sprang i trappen, smällde i dörrar, ropade och härjade medan jag försökte sova. INTE OKEJ, det är faktiskt lördag och jag har sovit katastrofdåligt hela veckan. Men nehe jaha. Kunde inte somna om såklart, så jag njöt av ensamheten när det stack istället, hehe.

Har suttit och kikat igenom lite minneskort och hittade bilder från slutet av förra sommaren, när Theo var alldeles färsk. Nu blir han snart ett år.... Helt galet. Anywho, så satt jag och redigerade lite. Bilder dyker upp strax.

Hej på en stund!

like a rainbow round my heart


Idag har jag flyt. Eller. Första halvan var väl ingen höjdare, prov och sånt som säkert gick åt pipsvängen. Dock fick vi sluta tidigare sista lektionen för att hinna med 15.40-bussen, dock såg vi bussen åka förbi när vi var ca: 10-20 meter ifrån hållplatsen. Sög ju. Stod och väntade utifall det skulle komma en extra buss, och till slut dök det upp en med kanske tre pers på. Klart värt att vänta fem minuter extra och missa första bussen!

Stack sen och skulle boka klipptid, var nån som avbokat en tid imorgon kl.16 och jag som slutar 14.20 då skyndade mig på den kan jag ju säga. Hemskt vad slitet hår jag har nu, fruktansvärt. Inte klippt mig sen förra sommaren..... Pinsamt. Brukar inte gilla att ha håret alldeles nyklippt så därför är det skönt att få tid imorgon så jag hinner vänja mig till sommaren. Awesome! Men bara för att jag hade sånt flyt idag skiter sig säkert nåt imorgon istället, typ får munkfrilla eller nåt.

One day down, two to go - sen är det helg! Så svinans skönt så det är sjukt.
Gonatt!

life looks better in spring


Snart är det Eurovision. I år hejar jag på Cypern. Låten gör mig gladast i världen. Hejdå.

RSS 2.0