Bröllop - Jenny & Joel (del 1)


I mitten av juli fick jag förmånen att fota Jenny och Joels bröllop. Himla spännande och himla läskigt, då jag bara fotat ett bröllop tidigare och det var min kusins. Skoj var det dock och jag tänkte att jag skulle visa några bilder här på bloggen.

Japp, jag håller mig till blogg.se ett tag till. Men bara ett litet tag. Tror jag.

wordpress


Kika gärna in till wordpressbloggen, är nästan säker på att jag kommer byta till den bloggen helt och hållet inom en snar framtid. Hade varit himla fint om ni började följa den bloggen via bloglovin :) Gå bara in på bloggen och klicka på "följ mig på bloglovin"-knappen som finns i menyn.

-> NYA BLOGGEN <-

morr


Jag bli ju så lack. Har försökt att flytta gamla blogginlägg och tjottahejsan till wordpress men det funkar ju inte. Vettekatten om det känns så himla värt att byta till wordpress och börja om från början heller.

Som grädde på moset är "hannastahl.wordpress.com" reserverat också. Det finns ingen blogg när man går till den sidan, men namnet är reserverat. Blir man vansinnig? Japp. Så nu har jag bara min gamla wordpressblogg jag skapade för hundra år sedan vid namn "tant järn" eller alternativt en ny med namnet "stahlhanna".

Vad tusiken ska jag göra då? Jag orkar inte ladda upp bilder en och en längre. Dessutom måste jag lägga in <br>-taggar nu för tiden för att göra radbrytningar istället för att klicka på en vanlig himla enterknapp. Jag pallar inteeeee.

Help.

(Har mixtrat lite på min gamla wordpressblogg nu och tänkte undersöka sidan en period för att se hur jag trivs. Hm.)

tjuvarnas jul


Jag dör. Jag har så höga förväntningar på årets julkalender så det är inte klokt. Tror på riktigt jag ska köpa tv/radio-kalendern iår trots att den kostar skjortan så jag har något mer än chokladkalendrar att öppna på morgnarna.

Liksom kolla bilderna HÄR och den här lilla filmsnutten. It's gonna be epic.


'tis the season to be jolly


Här pysslas det för fullt. Visade ju lite bilder tidigare och här kommer alltså fler. Ändå är detta inte allt. Ska troligen sälja lite på julmarknaden i december, eventuellt även sälja lite typ... cupcakes, hemmagjord glögg och sånt mys också. Om jag hinner.
(De 6 sista korten är mycket större än de andra. Ifall nån skulle bry sig, liksom.)
Nu får det bli 26 oktober snart så Michael Bublés julalbum släpps. Major cravings.

fredagsmys deluxe


Min och mammis beställning från Tefrossa.se kom idag och allt luktar gudomligt. Har testa två av tio teer. Alltså. De luktar så gotttt men jag förstår inte vad jag gör för fel, för hur länge jag än låter teet dra så smakar det ändå bara varmt vatten av alltihop? Blir vansinnig på mig själv. Samma sak med massa vissa andra teer jag har köpt på olika ställen. Ska försöka överdosera teblandning nästa gång. Mysko i alla fall.

Städade rummet så fint idag så jag slog mig ner framför tv-apparaten, tände lite ljus, drack te, åt digestive med min hemgjorda lemoncurd och såg på senaste Vampire Diaries. Fast jag måste lära mig att inte dricka te samtidigt som jag ser på spännande serier. Hög bränna-ihäl-sig-risk. Tur i oturen att det var mjölk jag drack den gången för några år sen när jag skvatt så mycket åt ett Medium-avsnitt att jag spillde mjölk över hela mig och soffan.

Ja, vad ska jag säga mer. Skandal att Linni är kvar i Idol, gud vad glad jag är att jag har Psych, The Office och Community som bästa kompisar medan jag är hemma och arbetslös, hjälp av nervig jag är över att jag gamblat och beställt hem en vinterjacka för dyra pengar som jag inte riktigt vet hur den ser ut... osvosvosv.

Adios så länge!
RSS 2.0