luften bor i mina steg


Jag blir tokig. Jag vill ha vår och sommar, är så fruktansvärt less på den här vedervärdiga snön och kylan. Deprimerad är vad jag blir.

Därför lyssnar jag på sommarmusik och försöker hitta på grejer att göra i sommar. Måste gå på konserter, hoppas det blir några mysiga i närheten man kan gå på. Annars vetekatten vad jag ska hitta på egentligen. Hänga på käglan och frossa fika, ungefär. Tråkig jag är.

Snällarå, försvinn snö.

what a catch, donnie


Hyfsad dag till och från idag. Köpte två megamarabou och en korv marsipan på ica, så jag smackade i mig halva marsipanen medan vi såg på Wallander: Dödsängeln. Aj, mage, aj. Alla fall så är jag lite putt för det är tydligen inget How I Met Your Mother-avsnitt i USA ikväll, jag som väntat hela veckan. Det sög ju.

Får väl lägga mig och sova då. Schemabyte = Idrott på morgonen. Det sög ju ännu mer.

Jag vill se på Princess and the Frog och Askungen som jag laddat hem men har ju aldrig tid. Blir tokig. Måste läsa ut den här fördönade boken snart så jag kan ha lite filmmaraton igen. Mys.

Herrå.

ideas poppin'


Somnade i soffan efter Let's Dance, mitt i filmen You've Got Mail, närmare bestämt. Vaknade runt 5 och undrade var i hela friden jag befann mig. Förstod att jag var i TV-rummet, orkade inte flytta på mig, somnade om.

Åkte en sväng på Erikshjälpen men det var smockat med folk så jag orkade inte kika så noga. Kom hem med en Sebastian-skiva för 15 spänn, bara för kul.

Läste Eclipse i några timmar också. Jag är nöjd.

Runt 21 fick jag mamma att se på Disturbia med mig. Undrar hur många gånger jag sett den. Ändå tycker jag den är lika obehaglig varje gång. Mhmhmhmh, skräckblandad förtjusning!

Som vanligt när jag är uppe om nätterna får jag idéer hit och dit och vill fixa och dona. Hoppas det blir nåt av detta imorgon bitti. Tänkte bland annat mixtra om lite i mitt rum. Det är ju näst intill obeboligt här nu. Skäms. Titta bara.

Filmer, kläder, skräp och damm all over the place. Hua. Hoppas jag orkar piffa till det. Sen till kvällen blir det Avatar med Linnea. Gonatt nurå.



sikjhfnksdghsdlgkm


Åh bös. Så var klockan snart elva igen. Blir så less på mig själv. Har inte gjort nåt vettigt hela kvällen, bara smällt i mig kakor och sett på Wallander. Känner mig som världens äckligaste människa också, men imorgon är faktiskt onsdag=min lurkdag och då får jag vara hur vidrig jag vill. Lite jobbigt bara.

Jag vill se på massa filmer och komma ikapp One Tree Hill säsong 7, går inte. Ska läsa ut Eclipse på engelska till nästa fredag + skriva om författaren tills dess (Eclipse=Lång. Väldigt lång). Har kursprov i fysik på fredag. Så massa annat bös här och där. Det är bara andra skolveckan efter lovet och redan massa stress. Blir tokig.

Ska försöka sluta sura nu och sova en sväng fast jag egentligen bara vill hälla i mig sju liter te och se på Wallander: Mastermind för det var så längesen sist, och bara skämma bort mig själv, mmmmm. Men det lär väl inte hända förrän sportlovet så det är bara att bita ihop.

Gonatt!

nästa gång förblöder jag


Mellan filmtittningarna myser jag till Järvis bästa låt.

"Andas mina andetag
Min hand i ditt hår
Min panna mot din
För din mun ner mot min
Och känn att jag är
Oförställd

Vågar jag
Vågar jag
Om du lutar dig emot mig
Så lovar jag
Stå kvar"

filmmorgon


Godmorgon!

Söndag. Dagen man aldrig kan njuta av för man har ångest inför måndgen. Men detta ska det bli ändring på!
Jag ska ha filmmaraton. Har ju massvis med filmer som bara ligger och dräller som jag aldrig ens sett, eller inte sett på hur många år som helst. Måste komma ikapp lite! Så nu håller jag på att skriva lista på vilka jag ska se dagen till ära. Det är allt möjligt från gamla nostalgiska barnfilmer till drama från 2009, så det är en väldig variation om man säger så.

Listan kl 09.59:
* Svanprinsessan
* Gamla Askungen (nån B-film på typ 40 minuter jag kollade på jämt när jag var liten)
* Marley & Me
* My Sister's Keeper
* Role Models
* Time Traveler's Wife
* Pocahontas
* Prinsen av Egypten
* Mästerdetektiven Blomkvist lever farligt

Ska gå upp och kika vad jag har för mer filmer, sen ska listan rensas och SEN blir jag soffpotatis ungefär hela dan kan jag tänka mig.


Svanprinsessan

finally


Dagens mail:

"Bästa Hanna Ståhl,
Din beställning hos Fujidirekt.se med ordernummer ******* är färdig och du kommer inom kort att få en avi från Posten att hämta ut ordern på ditt utlämningsställe."

YES, fotoboken är på ingång, med andra ord!

vårkänslor


Alla vill ha sommar nu. Vill jag med, nåt så fruktansvärt. Men jag vill inte missa våren heller! Då när solen tittat fram, snön försvinner, det ploppar upp små blommor här och där och hoppet och orken kommer tillbaka.



Bästa vårdagen 2009. Det låg mycket snö kvar, men solen sken som aldrig förr och det var riktigt VARMT! Så jag och lillasysteryster tog en promenad till byn, köpte festis och M&M och satt på en bänk i bara t-shirt och riktigt njöt av försommaren. It. Was. Awesome.

guldfrost




Det var sånt gulligt guldigt solsken ute så jag var tvungen att gå ut i den hysteriskt vidriga kylan och fota lite. Jag har aldrig lyckats få med det gyllene skenet på bilder förr, men nu så gick det. Hur jag gjorde vettekatten dock.

challenge yourself


Jag vill börja på med nån utmaning. Typ veckoutmaning av något slag. Inom foto för att komma igång på den fronten, eller vad som helst. Men jag kommer inte på nåt bra. Tips tack?

say you feel the way I do



Hittade en ny video till Joshua Radin's låt "I'd Rather Be With You". Helt på tok för underbar. Ny version av låten också upptäckte jag, den måste jag kirra till ipoden på nåt sätt.

friday night


Detta har hittills varit en riktig slögdag, har legat i soffan och sett klart How I Met Your Mother säsong 3, smällt i mig te och käkat chokladmuffinsmet. Kom på en jättelångsökt teori till vilken som är the mother faktiskt. I avsnitt 19 är det en mörkhårig tjej som har med sig en hund till vetrinären, ansiktet filmas inte och ett av Ted's flickvänskrav är att hon ska gilla hundar - badabing! Jättenördigt och jättesmart + säkert hundratio pers till som kommit fram till samma kassa teori, men alla fall.

Nu måste jag ta mig i kragen och börja städa lite dock, för ikväll kommer Linnea hit. Ska färga min groteska utväxt, se på Let's Dance-premiären och sen iväg på nattbio - New Moon! Äntligen! Ska bli tokmysigt!

Gick in på biohemsidan och insåg att jag vill se i princip alla filmer som ska visas den närmsta tiden. Jag kommer bli bankrutt! Avatar, Sherlock Holmes och Princess and the Frog (shit, har väntat säkert ett halvår på den, inte liiite höga förväntningar jag har!). Och lär väl dyka upp fler jag vill se. Men det är det värt. Hoppas jag.

Snart skola = Ångest. Enda bra med söndagen som kommer är att det är säsongstart av En Annan Del Av Köping, räddaren i nöden! Pax jag har saknat Tobbe ju.

Bäst just nu. Speciellt när Barney sjunger med mot slutet. Klock - wait for it - RENT!

tur...


...Att den här låten blev diskad i årets Melodifestival. Tråkig. Och gillar inte Sara Löfgren. Heh.



Snart drar spektakled igång, äntligen! Tror det är redan 6:e februari eller nåt?
Och Hanna "Nörden" Ståhl kommer sitta bänkad förstås.

gävlevisit


Imorgon 9.50 tar jag och systeryster bussen till Bollnäs, för att därifrån ta tåget till Gävle där vi ska handla lite. Eller ja, först sminkkursen. Sen shopping!

Förutom grejer från Make Up Store, tänkte jag kolla efter lite annat smått och gott, mest grejer från LUSH, nämligen dessa:

Schampokaka, har läst att den gör håret renare och motsvarar ca 3 schampoflaskor. Måste. Prova.


Parfym på burk. Om jag hittar nån jag tycker luktar gott, förstås. Men eftersom de är från LUSH luktar väl alla sorter gott och jag kommer få beslutsångest.


Deo med kokosdoft. Udda med burk, men säkert awesome ändå.


+ Massa annat. Kommer bli pank.

Totally.
Worth.
It.


Hejsvej.

fullt ös


Igår var det scrapmaraton från 12.00-00.00 så då blev det inte mycket bloggning inte. Direkt efter satte jag och mamma oss och kollade på sista avsnittet av Olycksfågeln på svt:play, och till min förtjusning stämde min teori jag hade från början av första avsnittet! Käärig som aldrig förr blev jag, jag gissar alltid fel på mördaren annars och nu har jag haft rätt tre gånger i rad. Eller ja, jag gissade rätt mördare på Stenhuggaren och Morden i Midsomer, men nu hade jag rätt teori också för första gången. Lär väl aldrig hända igen så jag måste njuta av det medan jag kan.

När jag vaknade imorse (eller ja, kring elva) hade jag fått en voddlerinvite i mailinkorgen. Hade högre förväntningar på filmutbudet, men ändå. Sen ringde mamma och bokade sminkkursen på Make Up Store jag fick i julklapp, blir på tisdag. Spännande!

Har fixat de 11 första avsnitten av How I Met Your Mother säsong 2 på datorn på icke särskilt lagligt sätt, så nu ligger jag i världens skönaste morgonrock och streckkollar. Kung.

Adjöken.

RSS 2.0