ånej


Crap. Så var man fast i både Modern Family och The Office (US), serier jag var 110% säker på att jag aldrig skulle fatta grejen med. Tji fick jag.

PS. Jim och Pam är de bästa och finaste som hänt tv-historien sedan Nathan och Haley. DS.

stackars mig


Vaknade med en mindre nackspärr imorse. Drygt, men jag överlevde väl. Mot eftermiddagen gjorde det panikont och åkte till hälsocentralen. Satt och väntade i typ en timma innan jag fick se en läkare cirkus i fem minuter som verkade tycka jag var dum i huvudet som tog upp hans dyrbara tid för en sån skitsak. Fick recept på nåt muskelavslappnande kollijox och sen åkte jag hem. Fortfatande lika panikont, det här suger. Man får tyck synd om sig själv fast jag vet att många har det 98594 gånger värre.

Grejen är liksom att på lördag ska jag fota bröllop. Jag har haft nackspärr en gång i mitt liv tidigare - EN gång! Så ska jag tvunget lyckas få det igen för första gången sen mellanstadiet just precis den här veckan när jag inte har tid med någon fördönad nackspärr. Lackar ur.

Nu måste jag titta på någon rolig serie så jag glömmer den här pissiga dagen. Adios amigos.

man ska ha husvagn
Husvagnen börjar äntligen ta form. Eftersom sommarn är i stort sett över har jag inte orkat bränna massa pengar på att köpa husvagnsprylar, så nästa år lär det bli en del förändringar... Typ en ram till Ted Gärdestad, finare bord och dukning, etc. Heh.

Solen skiner som tusan så jag borde väl passa på att mysa i vagnen nu. Pappa kom hem med en bunt gamla Kalle Anka-tidningar jag velat ha till vagnen också. Ska nog gå ut och läsa och fika lite. Fint, serru!

this is my winter song to you


Sommaren är knappt över och jag har redan gjort 16st julkort. Så kan det gå när man är arbetslös.Just nu är jag lite skitsur över att Måns julskiva inte finns på spotify. Har den i och för sig på CD men jag vill lägga in massa myslåtar i min världsbästiga julplaylist. Orkar inte rippa. Morr.

smurfar som smurfarJag har använt min kamera nu i veckan. I know, helt wacko! Tack Stina och Theo för att ni är så adorable att jag inte kunde låta bli att snirkla fram kameran ur väskan.

Upside:
- Bröllopsbilderna är färdigredigerade och om knappt tre veckor är det dags för bröllop igen. Spännande! Och skitläskigt.
- Husvagnen börjar ta form. Hoppas den är i stort sett färdiginredd lagom tills kräftisen nästa helg. Vill mysa innan snön kommer och förstör.
- Jag har kirrat en playlist innehållande mina 83 favoritlåtar från Glee som spelas på repeat här nere i källaren. Just nu sjunger John Stamos lite Rocky Horror. Hur kan man inte sjunga med och vara glad?
- Zekes senaste album finns ute på spotify. Mitt guilty pleasure!

Downside:
- Pretty Little Liars lämnade min haka nere vid fotknölarna och den lär inte studsa tillbaka till sin ursprungliga plats förrän januari. Hur lack blir man inte liksom? Thank God for halloweenspecialavsnitt i alla fall! Och alla nya och gamla serier som snart startar, förstås. För oh... my... GOD, vad jag saknar community, big bang theory, vampire diaries och psych.
- Min mobiltelefon som jag haft i min ägo sedan åttan börjar sakta men säkert braka ihop. Det började för några månader sen, knapparna laggade ibland. Detta hände oftare och oftare och bara idag har knapparna flippat cirkus hundraåttio gånger. Är som att se sitt barn långsamt dö. Ren tortyr. Jag vill inte inse det, men jag tror det börjar bli dags att införskaffa en ny. Kruxet är. JAG VILL INTE VILL INTE VILL INTE! Särskilt inte nu när jag precis blivit arbetslös och helst inte vill sätta sprätt på de slantar jag har kvar. Jag vill ha min samsung d600e.
RSS 2.0