dagens repeat 100225


Poets - Vad Spelar Det För Roll
Den här låten har jag lyssnat på med jämna mellanrum sen melodifestivalen 2002 (visserligen var den på egelska i MF, den versionen är också bra, men av nån crazy anledning gillar jag svenska bättre) utan att lessna,
inte illa pinkat. Sån underbar dänga så hela jag vill studsa upp och ner och hit och dit.
Återupptäckte den härom dan, nu går den på repeat på ipoden och spotify.

Estupendo!

tre favoriter


I brist på annat att skriva och brist på nytagna bilder, tänkte jag lista tre favoritbilder på mittfavoritmotiv - Stina.

I övrigt har jag bara spelat Tarzan hela dan. Skapligt beroendeframkallande spel. Och nervkittlande. Om man är lättskrämd som jag.

Nu: Efterlyst.
Herrå.

under construction


Håller på och mixtrar lite med layouten så den kanske ser ganska vedervärdig ut innan det blir färdigt, ber om ursäkt för det.

(testbild:)


UPPDATERING: KLAR! Så vitt jag kan se. Skönt med lite total makeover, var ett tag sen nu. Kände att jag var tvungen att passa på den enda dagen jag inte hade jätteskolstress. Hyfsat nöjd är jag också, alla fall för tillfället.

fyndat musik


Veckans låtfynd:
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

jag ger dig min morgon


Det var inte igår, minsann. Tänkte jag borde passa på att skriva medan det är relativt lugnt på skolfronten och jag är hemma från skolan. Har inget att skylla på nu, liksom.

Snabb recap av helgen fram tills idag:
Fredag: Kemiprov, jobb, sen åkte jag, Bella och Camilla till Linus nya lägenhet och fikade och såg på Festival. Blev lite avis och vill också ha egen lägenhet, heh.
Lördag: Scraplördag i Sylvias butik, mat hos mormor och Ankan, körövning och MELODIFESTIVAL. Klart sämsta deltävlingen hittills. Rolig överraskning att trallvänlig dagispop fick flest röster, skrällar är skojiga. Dock inte kul att Darins vidriga stämma ska behöva förstöra en faktiskt riktigt bra låt. Sånt smärtar. Installerade även gamla barnspel på datorn, som Pettson-spel och Tarzan. Underbart.
Söndag: Enbart One Tree Hill säsong 5 och plugg.
Måndag: Två prov, god mat och massa Tarzan-spelande. Upptäckte även att nästa lördags melodifestivalbidrag låg ute att lyssna på redan nu. Tur, jag som är så nyfiken i en strut, jobbigt att behöva vänta en hel vecka ju. Hittade dock ingen vinnare bland dom bidragen heller, så vetekatten hur det slutar i finalen. Hejar på Salem, såklart. Tror att Eric Saade, majs-Darin eller eventuellt Andreas Johnsson vinner. Kan gå precis hur som helst känns det som.
Tisdag (idag): Vaknade vanlig tid, skulle sätta mig upp och börja platta håret när jag upptäckte att jag hade så sinnessjukt ont att jag inte kunde röra mig. Awesome. Nu går jag på ibumetin men jag hoppas jag är frisk och kry imorn, orkar inte komma efter så pass mycket i skolan. Stressigt.

Nu har jag sett klart One Tree Hill säsong 5 i alla fall. Var hundra år sen sist. Den var bättre än jag minns att den var, faktiskt. Dock sämsta säsongen hittills. Måste ta mig i kragen och se säsong 7, har bara sett första avsnittet av 18 på den. Sjukt.

Sist men inte minst hoppas jag att långtidsprognosen på YR.no stämmer.

Skapligt underbart om all vidrig kyla och snö försvann så våren kunde hälsa på. Man kan ju hoppas i alla fall.

tävling


Jag är med i en utlottning på svenskscrapbooking.se, heh.
Lär väl inte vinna men vatusan.

b-e-a-utiful


Min dator är så ledsen och repig. Tänk, vad glad den skulle bli med en sån här snygg laptopdekal!
$12 från ETSY, vet inte om de skickar till sverige dock.

helgtankar


Jag behöver helg. Inget pluggande whatsoever och bara ligga och löka i soffan. Let's Dance, Melodifestival, filmmys och ha ett Kyle XY-maraton (var tusen år sen jag såg det sist ju). Åh, längtar som en tok.

Nu: Svenskaplugg och företagsekonomiplugg. Jag blir tokig.

smoke & mirrors


Jag=Lycklig. Kollade upp Lifehouse på spotify för att hitta lite mysig pluggmusik, och vad hittar jag om inte deras senaste album som sagts skulle bli uppskjutet till slutet av februari-början på mars? Var helt oförberedd så det här var helt klart dagens höjdpunkt. Var lite orolig om skivan skulle vara nåt att hänga i julgranen i och med att jag inte blev helt blown away av första singeln från albumet... Men ojoj, tyspiskt mig att oroa mig i onödan. Ett album i äkta Lifehouse-anda.

skdjfhdskfhnklsd
Glad. Herrå.

cravings


H&M-leverans försenad. Jag=Sur. Vill handla massa onödigheter. Kolla bara:


Mmmmmmmmmmmmmmmmums.
RSS 2.0