Adios amigos


Inatt, närmare bestämt 03.30 rullar bussen iväg från skolan mot Arlanda och vid 9-tiden sitter jag på planet mot New York. Blir borta till och med första juni och ska under tiden jag är borta besöka både New York City, Vegas baby, SanFran och LA. Så. Peppad!

För er nyfikna kan jag meddela att vi som åker kommer föra resedagbok på skolans hemsida medan vi är borta. Ta en kik HÄR!

VI HÖRS!

Day 16 - A song from your favorite album


Det första som ploppade upp i mitt huvud vad Erik Hassles debutalbum. Herregud, varenda låt på en skivan är ju guld. Klart bästa åka-bil-när-det-är-kolmörkt-ute-skivan alla kategorier!

Day 15 - A song you can dance to


Sjukt svårt. Tänkte först länka Pistvaktdansen till "Think", men den fanns inte på youtube så det sket sig ju. Till sist kom jag dock på den här dängan som passar minst lika bra. Jag kan nästan hela dansen åtminstone. Det räcker.

united states of amedica(Klassiker!)

Om sexton dagar befinner jag mig på planet till New York. Jag är så pirrig så jag smäller av! Snart New York. Snart Las Vegas. Snart San Fransisco. Snart Santa Monica/Barbara. Snart Los Angeles. Hsikufhdkjf snart!

Day 14 - A song that makes you fall asleep


Vet inte hur jag ska tolka den här rubriken riktigt. Ska jag visa en låt som är så mesig och tråkig att man somnar av den eller en ballad som lugnar ner mig? Grejen är att jag somnar inte av musik. Tycker det är mycket svårare att somna till musik än när det är helt tyst, för hör jag musik måste jag sjunga med i låten och antingen stampa eller trumma i takt med fingrarna.

Därför skiter jag i den där rubriken och visar en av de absolut totalt finaste låtarna jag vet istället.

RSS 2.0