jubel i tv-soffan


JAG ÄR SÅ GLAD! Tack Sverige för att ni röstade fram rätt låt för en gång skull! Mirakel! LOREEN TILL BAKU 2012!
Ida (The monster herself)

Loreen var min favorit också! Fast jag ju förstås egentligen vill att Sverige väljer en så dålig låt som möjligt till esc så Finland har någon chans att få en högre placering, höhö... ;)

2012-02-05 @ 15:46:02
URL: http://mittminimonster.blogg.se/
Ida

Loreen är verkligen duktig :).

2012-02-05 @ 19:27:00
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Man

Just det, ja. Melodifestivalen har börjat. Ska se om det blir något tittande i år!Sv: Visst är hon! Dessvärre tyckte jag inte alls om hennes nya tv-serie 'House of Lies'. Det gör det hela mycket värre för jag såg verkligen fram emot hennes återkomst till rutan igen - saknar också Veronica Mars förbannat mycket. Håller dock hoppet uppe eftersom hon säger att hon absolut (oavsätt ålder) ställer upp som Veronica Mars igen om det skulle vara så att det till slut blir en film.Hahahaha, jag och min syster (hon fyller 24 i höst) diskuterade det förra året eftersom vi också saknade "barnprogram". Än så länge har inget hänt på den fronten. Och visst suger det med dubbning, men det värsta är ju nog ändå röstskådespelarna de väljer att anställa? Jag håller med dig, so lameass!

2012-02-06 @ 17:30:39
URL: http://livsjakt.blogg.se/
Ida (The monster herself)

Man måste ju hålla på sitt hemland, heh.. ;)Visst var den bra! Gillade den väldigt mycket, den hade en hög igenkänningsfaktor. Visste inte ens att den existerade då jag tog den från hyllan..Och tack så mycket! :)

2012-02-06 @ 19:22:54
URL: http://mittminimonster.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0